Презентація "Що корисно їсти?"

Про матеріал
Закріпити знання про органи травлення. Формувати уявлення про здорове харчування. Розвивати спостережливість, уважність, вміння аналізувати і робити висновки корисні для здоров я. Виховувати бажання вживати здорову і корисну їжу, дбати про своє здоров я.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Що корисно їсти? Правила корисного харчування. Природознавство 3 клас

Номер слайду 2

Їжа – джерело росту, енергії та здоров'я

Номер слайду 3

Щоб бути здоровим , потрібно знати правила харчування

Номер слайду 4

Пам'ятка Правила здорового харчування

Номер слайду 5

Їсти потрібно 4 рази на день

Номер слайду 6

Обов'язково потрібно снідати

Номер слайду 7

Їжа повинна складатися з різних продуктів

Номер слайду 8

Корисно їсти молочні продукти

Номер слайду 9

Рибу, м'ясо

Номер слайду 10

Овочі і фрукти

Номер слайду 11

Не варто захоплюватися солодощами

Номер слайду 12

Їсти потрібно не поспішаючи, добре пережовувати

Номер слайду 13

Під час їжі не можна розмовляти та відволікатися, чи займатися іншими справами

Номер слайду 14

Не можна переїдати. Це спричиняє багато хвороб

Номер слайду 15

Для нормального росту і розвитку дитячого організму потрібна їжа , яка містить в собі білки, жири, вуглеводи, вітаміни, мінеральні речовини,воду

Номер слайду 16

На білки багаті

Номер слайду 17

Повноцінними є такі ЖИРИ

Номер слайду 18

Вуглеводи є головним джерелом енергія

Номер слайду 19

Вітаміни корисні для організму. Вітамін ССприяє росту, підвищує природний імунітет , підвищує стійкість до шкідливих впливів

Номер слайду 20

Вітамін В1 Підвищує функцію центральної нервової системи

Номер слайду 21

Вітамін В2 Впливає на діяльністьцентральної нервової системи, бере участь в утворенні гемоглобіну

Номер слайду 22

Вітамін РРБере участь у вуглеводному обміні

Номер слайду 23

Вітамін 6 Поліпшує кровотворення

Номер слайду 24

Вітамін АСтимулює ріст, забезпечує стійкість організму до інфекцій

Номер слайду 25

Вітамін ЕПоліпшує роботу кишечника

Номер слайду 26

Вітамін КБере участь у процесах зсідання крові

Номер слайду 27

Національна їжа українців

Номер слайду 28

Номер слайду 29

Номер слайду 30

Номер слайду 31

Номер слайду 32

Номер слайду 33

Номер слайду 34

Номер слайду 35

Література https://www.google.com.ua/search?q=дыти+ъдять&client=opera&hs=Ka. G&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ah. UKEwi. K-Yuns-Hh. Ah. UQAx. AIHe. Iq. COc. Q_AUIDig. B&biw=1880&bih=939#imgdii=Oxp. Ns. RUOA0 Jh5 M:&imgrc=RX0e. RD5qc. Ms. Um. M:

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Галайко Надія Валентинівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
21 квітня 2019
Переглядів
7206
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку