Презентація "Що впливає на якість виробу в техніці «Скрапбукінг»." Технології 5клас НУШ

Про матеріал
Матеріал можна використати під час вивчення теми "Що впливає на якість виробу в техніці «Скрапбукінг», де розглядаються питання конструкція виробу, деталь як одиниця виробу, елементи графічної грамотності.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Що впливає на якість виробув техніці «Скрапбукінг». Конструкція виробу. Деталь як одиниця виробу. Елементи графічної грамотності

Номер слайду 2

Виготовлення поданункового конверта в техніці «скрапбукінг»Щоб вітальна листівка чи подарунковий конверт, який ми будемо виготовляти, був якісний, дарував радість і задоволення, необхідно докласти зусиль та дуже ретельно виготовити основу виробу – головну деталь.

Номер слайду 3

Основна деталь – конверт. Сам конверт є головною деталлю нашого виробу, а прикраси, застібки, вкладення це додаткові деталі, але також не менш важливі. Тож наше завдання зробити головну деталь – основу конверту.

Номер слайду 4

Інструменти та матеріали. Для роботи нам знадобляться:Інструменти: ножиці, лінійка, олівець, циркуль, клей. Матеріали: кольоровий картон, кольоровий або білий папір. (можна використати з обкладинки старого альбому для малювання).

Номер слайду 5

Виготовлення конверту Перший спосіб. Виготовлення конверту способом орігаміЗа основу треба взяти кольоровий папір квадратної форми розміром 20 на 20 сантиметрів. Папір необхідно покроково скласти за поданим алгоритмом.

Номер слайду 6

Виготовлення конверту Перший спосіб

Номер слайду 7

Виготовлення конверту Перший спосіб

Номер слайду 8

Виготовлення конверту Другий спосіб. Виготовлення квадратного коверту з кіл. Для роботи знадобиться кольоровий картон, циркуль, ножиці та клей.

Номер слайду 9

Виготовлення конверту Другий спосіб1. За допомогою циркуля накресліть 4 однакових кола діаметром10 сантиметрів.2. Вирізати кола.3. Зігнути кожне коло навпіл кольоровою стороною назовні.4. Приклейте кола, накладаючи їх почергово, так щоб в середині утворився квадрат.

Номер слайду 10

Виготовлення конверту Другий спосіб5. Дочекайтесь доки висохне клейове з’єднання6. Закрийте клапани конверту, з’єднуючи їх один за одним.7. можна додати стрічку.8. Конверт готовий

Номер слайду 11

Виготовлення конверту Третій спосіб. Виготовлення конверту способом орігаміЗа основу треба взяти кольоровий папір квадратної форми розміром 20 на 20 сантиметрів. Папір необхідно покроково скласти за поданим алгоритмом.

Номер слайду 12

Виготовлення конверту Четвертий спосіб. Роздрукуйте на принтері креслення конверту, виріжте, зігніть та з’єднайте за допомогою клею.

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Бажаю успіхів!Не поспішайте, виконуйте роботу охайно, правильно вимірюйте розміри, рівно відрізайте та акуратно клейте – якісно зроблена деталь запорука гарного виробу.

pptx
Додано
10 жовтня 2022
Переглядів
671
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку