Презентація "Шкідливі звички"

Про матеріал
В презентації представлено матеріали, в яких висвітлено вплив шкідливих звичок на організм людини.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

А зараз ми зазернемо в глибину народної мудрості. Закінчивши речення:1. У здоровому тілі – здоровий …2. Хто здоровий, той і …3. Без здоров’я немає …4. Здоров’я дитини – багатство …5. Як про здоров’я дбаєш, так і …6. Сміх – це …7. Здоров’я головне …8. Здоров’я бережи доки молодий, а одяг доки …9. Здоров’я за гроші …10. Хто дружить із вином, той сам собі …11. Чиста вода – для хвороби …12. Гроші загубив – нічого не загубив, здоров’я загубив - …

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Люди не завжди цінують своє здоров’я. І ми не раз стаємо світками цього. Ми бачимо, як здоров’я зникає з хмарами диму та тоне в склянці горілки, ми чуємо як від наркотиків помирають молоді люди. Люди бережуть речі, прикраси, а здоров’я – ні, хоча знають як вкрай згубно діють на нього шкідливі звички.

Номер слайду 9

А які ви знаєте шкідливі звички?

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Вживання алкоголю – теж дуже погана звичка. Отруєння алкоголем становить велику небезпеку. Потрапивши в організм, алкоголь дуже швидко надходить в кров. Від нього страждають усі внутрішні органи. Погіршується пам’ять, слабшає розумова активність, виникає головний біль, дратівливість, поганий сон, швидка втомлюваність.

Номер слайду 13

Номер слайду 14

і неабияким небезпечним є куріння. Воно отруює дихальні та травні шляхи, пошкоджує нервову систему. Від людини, яка курить погано пахне, у неї жовті зуби, погана шкіра

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Вам долать нові вершини,Ви – майбутнє України !Щоб творити і дерзати,То здоров’я треба мати. Як зростети ви здоровіЯк богатирі казкові, -Буде нація здорова, і держава – пречудова. Хай кожен з вас запам’ятає,Що без здоров’я щастя не буває!

Номер слайду 23

Здоров’я – це скарб !

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Номер слайду 26

д. ЯКУЮ !

pptx
Додано
24 листопада 2023
Переглядів
108
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку