Презентація "Школа безпеки" з ОБЖД

Про матеріал

Презентація для проведення семінару з ОБЖД "Щкола безпеки" в дошкільному навчальному закладі. Слайди містять план проведення семінару

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Нормативно-правові документи Відповідно до статті 11 Закону України «Про дошкільну освіту» дошкільний навчальний заклад: - створює безпечні та нешкідливі умови розвитку, виховання та навчання дітей, режим роботи, умови для фізичного розвитку та зміцнення здоров’я відповідно до санітарно-гігієнічних вимог та забезпечує їх дотримання; - формує у дітей гігієнічні навички та основи здорового способу життя, норми безпечної поведінки; - сприяє збереженню та зміцненню здоров’я, розумовому, психологічному й фізичному розвитку дітей».

Номер слайду 4

Закон України "Про охорону здоров'я" від 19 листопада 1992 р . проголошує, що кожна людина має природне невід'ємне і непорушне право на охорону здоров'я Суспільство і держава відповідальні перед сучасним і майбутніми поколіннями за рівень здоров'я і збереження генофонду народу України, забезпечують пріоритетність охорони здоров'я в діяльності держави, поліпшення умов праці, навчання, побуту і відпочинку населення, розв'язання екологічних проблем, вдосконалення медичної допомоги і запровадження здорового способу життя.

Номер слайду 5

Згідно із Законом України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення" регулюються суспільні відносини, які виникають у сфері забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя. В статті 1 цього закону визначено, що санітарне та епідемічне благополуччя населення - оптимальні умови життєдіяльності, що забезпечують низький рівень захворюваності, відсутність шкідливого впливу на здоров'я населення факторів навколишнього середовища, а також умов для виникнення і поширення інфекційних захворювань.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Моделювання в ДНЗ Модель роботи для педагогів Модель роботи для дітей Модель роботи для батьків

Номер слайду 10

заняття з фізичної культури Ранкова гімнастика Фізкульт- хвилинки та фізкультурні паузи прогулянки Пішохідні переходи Ігри та вправи впродовж дня Активний відпочинок Самостійна а рухова діяльність Модель фізкультурно-оздоровчих заходів у ДНЗ

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

РЕБУСИ

Номер слайду 15

ПЕРЕРВА РУХЛИВА

Номер слайду 16

БЕЗПЕЧНА ХІМІЯ

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Захисти себе сам та допоможи іншому

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Номер слайду 28

Номер слайду 29

Номер слайду 30

Номер слайду 31

Номер слайду 32

Номер слайду 33

Номер слайду 34

ВИПУСКНИЙ БАЛ

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
4.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
4.7
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Ходус Людмила
    Загальна:
    4.7
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    4.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Додано
2 квітня 2020
Переглядів
1175
Оцінка розробки
4.7 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку