Презентація( слайд до уроку інформатики)

Про матеріал
Презентація у вигляді слайдів, для більшої зручності проведення уроку та зрозумілості. Виготовлений для уроку інформатики.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Текстовий редактор та його призначення

Номер слайду 2

Текстовий редактор – це програма призначена для створення та обробки тексту Текстовий процесор – це потужний текстовий редактор, який має розширені можливості щодо обробки текстів

Номер слайду 3

MICROSOFT WORD

Номер слайду 4

Призначення текстового редактора Текстові редактори призначені для опрацювання текстів:створення тексту;редагування тексту;форматування тексту;зберігання тексту;пересилання тексту на відстань.

Номер слайду 5

Основні функції текстового редакторавведення тексту;збереження тексту;попередній перегляд тексту та друкування;редагування декількох документів одночасно;форматування тексту;перевірка правопису;використання графічних зображень у тексті;використання таблиць у тексті;використання макросів у документах;імпорт даних з інших програм.

Номер слайду 6

Завантаження текстового редактора Після вмикання комп’ютера і завантаження операційної системи Windows, потрібно скористатись командою Програми з меню Пуск на панелі задач і вибрати потрібний текстовий редактор. Після завантаження редактора на екрані з’явиться його основне вікно.

Номер слайду 7

Дякую за увагу. Роботу виконала: Мєлкова Ірина Олексіївна

pptx
Додано
8 лютого 2019
Переглядів
2446
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку