Презентація. Смарт освіта

Про матеріал
Матеріал знайомить з додатковими інформаційними ресурсами, які можна використати при підготовці до уроку біології чи географії.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Smart-освіта сьогодні

Номер слайду 2

Google Classroom. Google Classroom — безкоштовний вебсервіс, створений Google для навчальних закладів з метою спрощення створення, поширення і класифікації завдань безпаперовим шляхом. Основна мета сервісу — прискорити процес поширення файлів між педагогами та здобувачами освіти. Може використовуватися вчителями та учнями у школах, або у закладах вищої освіти викладачами та студентами. Google Classroom об'єднує в собі: Google Drive для створення і обміну завданнями, Google Docs, Sheets and Slides для їх написання, Gmail для спілкування, Google Calendar для розкладу та інші вебсервіси. Здобувачі освіти можуть бути запрошені до класу через приватний код, чи автоматично імпортуватися зі шкільного сайту. Кожен клас створює окрему папку на Google диску відповідного користувача Google Drive, куди подається робота, котру оцінює викладач. Мобільні додатки, доступні на i. OS і Android, дозволяють користувачам робити фото та прикріпляти їх до завдань, ділитися файлами з інших додатків та мати офлайновий доступ до інформації. Педагог може відстежувати прогрес кожного здобувача освіти, а після оцінки його роботи, повернути її, супроводжуючи коментарями.

Номер слайду 3

Complete Anatomy. Complete Anatomy — це найдосконаліша в світі платформа 3 D анатомії. Вона трансформує розуміння студентами анатомії, надає викладачам унікальні засоби навчання та співпраці, а також використовується клініцистами по всьому світу для навчання своїх пацієнтів і для оновлення їхнього власного розуміння складних анатомічних структур.

Номер слайду 4

Ethermap. Ethermap – достатньо новий інструмент, який можна використовувати для створення онлайн-карт. За допомогою Ethermap ми створюємо карти якоїсь країни, або план місцевості свого міста. Дану програму я використовую на уроках під час вивчення різних країн світу. Наприклад ми використали під час теми: «Велика Британія», де здобувачі освіти наносили на карту столицю країни і магістраль.

Номер слайду 5

Earthcam. Earthcam.com – це портал зібраних вебкамер встановлених у всіх містах світу. А головна мета — формування привабливості країни. Для кращого вивчення країн світу використовую на уроках географії.

Номер слайду 6

Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Людина і світ, Презентації
Додано
27 травня 2023
Переглядів
2485
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку