Презентація "Спільні дії батьків, педагогів, психолога=гармонійна дитина

Про матеріал
Інформаційний матеріал буде в нагоді практичним психологам для виступу на батьківських зборах щодо спільних дій усіх учасників освітнього процесу задля виховання гармонійної дитини.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Спільні дії батьків, Педагогів, психолога=гармонійна дитина. Підготувала: ірина макух, практичний психолог новожеланівської сш№39донецької обласної ради

Номер слайду 2

+ психолог

Номер слайду 3

Як забезпечити гармонійне навчання дитини?Надихніть дитину на розповідь про свої шкільні справи. Регулярно розмовляйте з учителями вашої дитини про її успішність, поведінку. Не пов’язуйте оцінки за успішність дитини зі своєю системою покарань та заохочень. Допомагайте дитині виконувати домашні завдання, але не робіть їх самі. Допоможіть дитині відчути інтерес до того, що викладають у школі. Особливі зусилля прикладайте для того, щоб підтримати спокійну та стабільну атмосферу в домі, коли у шкільному житті дитини відбуваються зміни.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

ВАЖЛИВА ТРАДИЦІЯ ПЕРЕД СНОМ: «3 ЗАПИТАННЯ – 3 ВІДПОВІДІ»1. Що тобі сьогодні найбільше запам'яталося?2. Що тобі сьогодні засмутило?3. Що тебе сьогодні розсмішило?

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Позакласні заходиприналежність дітей, батьків та педагогів до однієї спільноти – «коло друзів»включення дітей та батьків до спільних справдопомога дітям в розвитку їх творчих здібностейсоціалізація дітей: підготовка до самостійного життя

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

pptx
Додано
21 лютого
Переглядів
682
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку