Презентація "Створення свого бізнес-плану"

Про матеріал
Презентація до модуля "Основи підприємницької діяльності" Створення свого бізнес-плану У цій презентації я розповім про ключові етапи створення успішного бізнес-плану.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Створення свого бізнес-плану. Привіт! Якщо ви мрієте про власний бізнес, вам необхіден бізнес-план. У цій презентації я розповім про ключові етапи створення успішного бізнес-плану та надам корисні поради. by Gelenka. S

Номер слайду 2

Аналіз ринку та конкурентоспроможності Аналізуючи ринок. Оцініть розмір ринку, поведінку споживачів, тенденції та можливості на майбутнє. Конкуренти та їх слабкі місця. Визначте ключових гравців у вашому сегменті та їх слабкі місця, які можна використовувати як конкурентну перевагу. Унікальна пропозиція. Розробіть унікальну концепцію та продумайте, як ваш бізнес матиме перевагу перед іншими гравцями на ринку.

Номер слайду 3

Опис продукту або послуги. Чітко визначте ваш продукт або послугу. Опишіть, що саме ваш бізнес буде пропонувати споживачам. Особливості вашого продукту або послуги. Чим ваш продукт або послуга відрізняється від тих, що на ринку вже є?Додаткові послуги, які ви можете надати. Розгляньте можливість розширення своєї пропозиції за рахунок додаткових послуг.

Номер слайду 4

Стратегія маркетингу Цільова аудиторія. Визначте, для кого саме буде призначений ваш продукт або послуга. Канали маркетингу. Виберіть канали, які найбільше підходять для вашої цільової аудиторії (наприклад, соціальні мережі, реклама на радіо чи телебаченні, Е-mail-маркетинг тощо). Брендинг. Розробіть логотип та стиль вашого бренду, які будуть використовуватися на всіх вашій рекламі та матеріалах.

Номер слайду 5

Фінансовий план та прогнозування прибутку1 Оцініть витрати. Прорахуйте всі витрати на створення бізнесу, від оренди приміщення до зарплати співробітникам.2 Визначте ціну. Врахуйте усі витрати та прибуток, який був би задовільний для вас, та визначте ціну на свій продукт або послугу.3 Прогнозуйте прибуток. Прорахуйте, наскільки прибутковим буде ваш бізнес за визначений період (наприклад, за рік).

Номер слайду 6

Організаційна структура та управління. Відкрийте структуру бізнесу. Опишіть відносини та відповідальність між різними частинами вашого бізнесу. Визначте ролі та обов’язки. Детально визначте ролі та обов’язки кожного співробітника. Це допоможе вам уникнути плутанини в майбутньому та забезпечити зручну роботу. Створіть план набору персоналу. Розгляньте потребу у співробітниках, коли ви будете розширювати свій бізнес.

Номер слайду 7

Висновки та наступні кроки. Оцініть свій бізнес-план. Перегляньте свій бізнес-план ще раз та переконайтеся, що він детальний. Попросіть також інших переглянути ваш бізнес-план та відгукнутися про нього. Визначте ризики. Розгляньте можливі ризики, які можуть бути пов’язані з вашим бізнесом та заплануйте стратегії, які допоможуть уникнути їх. Заплануйте наступні кроки. Визначте, що ви будете робити у майбутньому, щоб запустити свій бізнес та зробити його успішним. Запишіть свої цілі та дедлайни та прийміться до роботи!

pptx
Додано
4 листопада 2023
Переглядів
2158
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку