Презентація "Сучасні матріали в молодіжній моді"

Про матеріал
Презентація розроблена до уроку "Мій власний стиль ", розділ програми "Технологія побутової діяльності та самообслуговування" - 9 клас Робота містить добірку сучасних моделей одягу з різних матералів, що дає можливість дівчатам мати уявлення про тенденції моди і усвідомити свій власний стиль в одязі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Сучасні матеріали в молодіжній моді презентація до уроку з трудового навчання «Мій власний стиль в одязі» 9 класи Підготувала учитель КЗО «Гімназія №3» ДМР Башаріна О.В м. Дніпро

Номер слайду 2

Відомий американський модельєр Ральф Лорен говорив: «Чудовий наряд створюється не за допомогою крою і пошиття, а за допомогою досконалої тканини» Вираз “тканини роблять моду” не втратив своєї актуальності

Номер слайду 3

Асортимент сучасних тканин вражає уяву! Молодіжна мода – це нескінченний експеримент з кольором, фактурою матеріалів і вибором фасону. Ця весна обіцяє порадувати прихильниць істинної жіночності

Номер слайду 4

Стильне вбрання сезону 2019 втілює простоту моделей, не обтяженими зайвими деталями і складним кроєм. При цьому настрій задає сам матеріал.

Номер слайду 5

Ключовим акцентом весняного образу стане жіночність і харизматичне кокетство. Лаконічний простий фасон слугує ідеальним фоном для фантазійного візерунка.

Номер слайду 6

Навіть в моделях одягу із весняної колекції ми можемо бачити квітучі сади Вінсента Ван Гога. Безумовно, весна і квіти – речі абсолютно сумісні!

Номер слайду 7

Органза, шифон, ніжне мереживо та інші види майже прозорих тканин вигідно підкреслять жіночу тендітність

Номер слайду 8

Оксамит – це арикростатичність в одязі. Сьогодні він набуває нового молодіжного звучання.

Номер слайду 9

Мереживо носить статус вишуканого і дорогого матеріалу, який втілює тонкий смак своєї власниці. Цей розкішний матеріал прикрашає сам себе.

Номер слайду 10

За своєю природою дівчина -- ніжна і романтична. Підкреслити ці якості можуть сукні і блузи з рюшами чи воланами з легких тканин.

Номер слайду 11

Цієї весни надзвичайно популярними стануть різноманітні вбрання в клітинку. Дівчина в картатій сукні виглядає скромно і ніжно.

Номер слайду 12

Трикотаж доречний для будь-якого випадку. Він не тільки вишукано і елегантно виглядає, але й приємний і комфортний. Цей матеріал здатен додати образу легкості і шарму.

Номер слайду 13

Стиль колор-блок – це комбінація декількох яскравих кольорів в одному образі. Чіткий геометричний принт останнім часом завоюв практично весь модний простір

Номер слайду 14

Етностиль незмінний на показах провідних модельєрів. Цифрові технології в нанесенні візерунка дають насичену багатоколірну палітру сучасних східних принтів.

Номер слайду 15

Давні традиції української народної вишивки співзвучні з потребами сучасної моди. Використання народних мотивів у поєднанні з ручною роботою створюють неповторні модні сюжети

ppt
Додав(-ла)
Башарина Елена
Додано
31 січня 2019
Переглядів
1910
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку