Презентація "Святкування Великодня в різних країнах світу. Сторінка 1. Святкування Великодня в країнах на «А»"

Про матеріал

Презентація

Святкування Великодня в різних країнах світу.

Сторінка 1. Святкування Великодня в країнах на «А»…

Мета: Ознайомити учнів з особливостями святкування Великодня в різних країнах світу; з елементами традиційнного оформлення символики свята різных народів. З'ясувати символ свяченої писанки, свята Великодня, Пасхи. Удосконалювати дослідницькі вміння. Прищеплювати навички чітко висловлювати думки, робити висновки. Розвивати вміння виступати перед публікою, робити все найкраще. Виховувати зацікавленість і повагу до традицій інших народів, рідної країни, любов до всього прекрасного.


Зміст слайдів
Номер слайду 1

Святкування Великодня в різних країнах світу. Фалєєва Світлана Костянтинівна. Вчитель початкових класів. Харківської гімназії № 86 Харків 2018

Номер слайду 2

Перша сторінка проекту: Святкування Великодня в країнах світу на “А”Австралія. Англія. Америка. Австрія

Номер слайду 3

Свято Великодня в різних країнах об'єднує загальна любов і радість. Кожна країна має свої історично сформовані традиції.

Номер слайду 4

Великдень – одне з найголовніших і найулюбленіших свят християн: це символ перемоги життя над смертю, світла над темрявою. Особливе значення цього свята надає весна, час, коли природа пробуджується від змнего сну, з'являється перша зелень і перші квіти.

Номер слайду 5

Кожна сім'я, незалежно від того, в якій країні вона живе, намагається прикрасити своє житло. В будинках з'являються букети весняних квітів, стрічки, барвисті гірлянди, фігурки, що символізують свято. Діти в різних країнах відзначають свято Великодня з особливим веселощами і радістю, які можна порівняти тільки з Різдвом. Вони придумують різні ігри та заняття для себе в ці весняні святкові дні.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Великдень в Австралії

Номер слайду 8

Великдень в Англії

Номер слайду 9

Великдень в Америці

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Зацікавались? 2, 3, 4…. сторінка проекту: Святкування Великодня в країнах світу на “?”Завдання групам:1. Знайти цікаву інформацію про святкування Великодня на задану літеру алфавіту.2. Оформити матеріали в доповіді, реферати, презентації, лепбуки та ін…

Номер слайду 12

З Великоднем!

pptx
Додано
2 квітня 2018
Переглядів
2992
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку