Презентація «Технологічна карта проведення дослідження PISA в комп’ютерному варіанті»

Про матеріал
Презентація «Технологічна карта проведення дослідження PISA в комп’ютерному варіанті» описує процедуру проведення дослідження та обов’язки відповідальних за пункти проведення в закладах освіти, старших інструкторів з проведення дослідження та адміністраторів комп’ютерного оцінювання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Технологічна карта проведення дослідження PISA в комп’ютерному форматі

Номер слайду 2

PISA — найбільше міжнародне дослідження, що вивчає якість освіти: воно охоплює понад 80 країн, що становлять понад 80 % світової економіки. Участь у ньому беруть 15-річні школярі, що навчаються щонайменше у сьомому класі.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

У квітні-травні 2020 р. в Україні мав відбутися пілотний етап PISA-2021 (наказ Міністерства освіти і науки України від 14.01.2020 № 40). Однак через запровадження карантинних заходів, пов’язаних із пандемією COVID-19, реалізація дослідження у визначені терміни виявилася неможливою.

Номер слайду 5

PISA -2021 буде вперше проведено у комп’ютерному форматі.

Номер слайду 6

на початок 2020 року УЦОЯО провів усі підготовчі роботи, передбачені міжнародним графіком організації та проведення РІSА-2021, а саме: - виконав переклад когнітивних (тестів) та контекстних матеріалів; - здійснив переклад усього комплексу інструктивних матеріалів; - апробував функціональність усього програмного забезпечення; - провів закупівлю потрібного комп’ютерного й супутнього обладнання для забезпечення проведення дослідження в закладах освіти, які потрапили до вибірки дослідження; - сформував репрезентативну вибірку закладів-учасників дослідження відповідно до міжнародних вимог; - провів закупівлю достатньої кількості флеш-накопичувачів для адміністрування дослідження в закладах освіти; - провів підготовку відповідальних за пункти проведення дослідження в закладах освіти, старших інструкторів з проведення дослідження та адміністраторів комп’ютерного оцінювання (інструкторів).

Номер слайду 7

ВІДПОВІДАЛЬНИЙ ЗА ПУНКТ ТЕСТУВАННЯ

Номер слайду 8

СТАРШИЙ ІНСТРУКТОР

Номер слайду 9

Адміністратор комп’ютерного тестування (Інструктор)

Номер слайду 10

Дякую за увагу!

pptx
Додав(-ла)
Голуб Галина
Додано
9 листопада 2020
Переглядів
436
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку