Презентація "Тексти, вірші, прислів'я для списування до Дня Матері".

Про матеріал
Презентація "Тексти, вірші, прислів'я для списування до Дня Матері". Тексти можна редагувати, роздрукувати.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тексти, вірші,прислів’я для списуваннядо Дня Матері, 1-2 клас

Номер слайду 2

Моя мама Моя мама — найдорожча і наймиліша людина. Я її дуже люблю! Вона завжди піклується про мене. Мамині руки ласкаві, очі добрі, а серце — чутливе і вірне. Її посмішка – схожа на тепле сонечко.

Номер слайду 3

Моя мама найкраща! Матуся - це найдорожча людина у всьому світі.  Такої мами як у мене, немає ні в кого, бо ж вона найгарніша, найдобріша, наймиліша, найрідніша. Мама нас оберігає, захищає від негараздів. Вона виховує мене доброю, лагідною.

Номер слайду 4

Моя матуся! Мама, матуся, матінка! Скільки ніжних слів хочеться сказати про найріднішу людину. Мама завжди думає про мене, бажає мені щастя, сподівається від мене найвищих злетів. Вона мудра, терпелива, ніжна. Я її дуже люблю!

Номер слайду 5

Моя мама Мама – це ангел який допомогає нам вивчати світ. Без матусі нам погано, адже вона потішить в важку хвилину й підкаже, що робити далі. Змалечку мама співає пісні, колискові, читає казки, вчить ходити, розмовляти. Ми стараємось їй допомогти в усьому!

Номер слайду 6

Найважливіші люди У житті кожної дитини є дві найважливіших людини - це мама і тато. Я вдячна неньці за своє життя, люблю та ціную матусю. Адже вона вчить розуміти навколишню дійсність, допомагає порадами в скрутну хвилину, захищає від негараздів.

Номер слайду 7

Мама Мама - це перше слово, яке ми сказали в дитинстві. Мама - це та людина, яка тебе кохає, допомагає тобі, піклується про тебе. Матуся-це найдорожча людина у світі. Немає такої людини, яка не любить свою матусю. Мама може замінити всіх, але її ніхто не замінить ! Сенс нашого життя- це мільйон її поцілунків, посмішок, заради цього й живемо.

Номер слайду 8

Мама. Ще в колисці немовля. Слово «мама» вимовля. Найдорожче в світі слово. Так звучить у рідній мові: Мати, Матінка, Матуся,Мама, Мамонька, Мамуся!Називаю тебе я,Рідна ненечко моя! Варвара Гринько

Номер слайду 9

Гарне слово. Мама! Мама! — гарне слово,Тільки скажеш — все готове!«Мамо, кашки!» — кашка є.«Мамо, чаю!» — вже наллє.«Мамо, спатки!» — вже роздітий,I у ліжку, і укритий.«Мамо, ніжку зав’яжи!»«Мамо, казку розкажи!»Мама! Мама! — гарне слово,Тільки скажеш — все готове!К. Перелісна

Номер слайду 10

Прислів’я та приказки про маму:1. Без матері і сонце не гріє. 2. На сонці тепло, а коло матері добре.3. У дитини болить голова, а у матері — серце.4. Куди матінка, туди й дитятко.5. Дитина плаче, а матері боляче.6. Мати сама не з'їсть, а дітей нагодує.7. Пташка радіє весні, а дитя - матері.

pptx
Пов’язані теми
Українська мова, 1 клас, Презентації
НУШ
Додано
7 травня
Переглядів
259
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку