Презентація "Телефонні розмови. Закріплення звукових значень букви Л, л, читання з нею. Письмо великої букви Л, складів і слів із нею."

Про матеріал
Презентація до підручника "Українська мова. Буквар" 1 клас. Матеріал до дистанційного уроку "Телефонні розмови. Закріплення звукових значень букви Л, л, читання з нею. Письмо великої букви Л, складів і слів із нею."
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Телефонні розмови Закріплення звукових значень букви Л, л, читання з нею. Письмо великої букви Л, складів і слів із нею

Номер слайду 2

Закріплення звукових значень букви Л, л, читання з нею Відгадайте загадку Хоч і сам не розмовляє, Але голосно гукає, Щоб ми могли порозмовляти І про все на світі взнати. (Телефон)

Номер слайду 3

Закріплення звукових значень букви Л, л, читання з нею Розповідь про історію створення мобільного телефону

Номер слайду 4

Закріплення звукових значень букви Л, л, читання з нею Перший телефон винайшли майже 140 років тому. Але його не можна було переносити з місця на місце, а тим більше брати кудись із собою. На зміну таким телефонам через 70 років створили мобільні. Спочатку такі пристрої можна було розмістити тільки в автомобілі, адже апарат був вагою в 40 кг. Пізніше Мартін Купер створив порівняно невеликий переносний телефон. Апарат важив 800 г, працював на одному заряді акумулятора близько 1 години, мав одну мелодію, міг зберігати в пам’яті до 30 телефонних номерів. З тих далеких часів мобільний телефон зазнав безліч змін, і зараз цей апарат вагою близько 100 г дозволяє дзвонити і відправляти повідомлення, слухати радіо і музику, фотографувати і знімати відео, спілкуватися по Інтернету і багато іншого. Такий маленький пристрій вже став звичним кишеньковим комп’ютером.

Номер слайду 5

Закріплення звукових значень букви Л, л, читання з нею Звуко-буквений аналіз слів Т Е Л Е Ф О Н Л И П А Л И С Л І С Л І Т О

Номер слайду 6

Закріплення звукових значень букви Л, л, читання з нею ЧИТАННЯ СКЛАДІВ ТА РЕЧЕНЬ ЛИ ЛО ЛА МИ МИ ЛИ ЛІ ЛА ЛИ ВА ЛИ ВА ЛА ВО ВО МА ЛЯ ВИ Мама Милу мила милом. Мама милила уміло.

Номер слайду 7

Закріплення звукових значень букви Л, л, читання з нею ЧИТАННЯ СКЛАДІВ ТА РЕЧЕНЬ Лара мала, а Ліля вели а. Мала Лара мала . А Ліля – лева.

Номер слайду 8

Закріплення звукових значень букви Л, л, читання з нею Розмова по телефону Алло! Оля? Алла? Лола? Ляля? Лара?

Номер слайду 9

Письмо великої букви Л, складів і слів із нею Порівняйте великі писемні літери Л, А, М.

Номер слайду 10

Письмо великої букви Л, складів і слів із нею Порівняйте великі писемні літери Л, А, М. Л – дзвіночок лісовий Показавсь серед трави.

Номер слайду 11

Письмо великої букви Л, складів і слів із нею Порівняйте великі писемні літери Л, А, М. Письмо великої букви Л У прописах (с. 37) учні наводять розчерки різнокольоровими олівцями, а також велику букву Л у зображенні рушничка.

Номер слайду 12

Закріплення звукових значень букви Л, л, читання з нею Письмо великої букви Л, складів і слів із нею Завдання: Буквар с. 59 читати склади та речення (відео-звіт читання) Друкований зошит «Прописи» с.37

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Дубина Вікторія Вікторівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Порощай Ірина Леонідівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Додано
15 листопада 2021
Переглядів
2054
Оцінка розробки
5.0 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку