Презентація "Терміни основних кроків у степ-аєробіці"

Про матеріал
Презентація "Терміни основних кроків у степ-аєробіці" до теми уроку: "Степ-аєробіка як різновид гімнастики." для учнів ПТНЗ.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Терміни основних кроків у степ аеробіці

Номер слайду 2

Basic step Це найпростіший базовий крок, по суті ми просто піднімаємося на платформу і сходимо з неї. Виконується на 4 рахунки. Крок однією ногою прямо на степ-платформу;крок іншою ногою прямо на степ-платформу;крок першою ногою зі степ-платформи;крок другою ногою зі степ-платформи.

Номер слайду 3

March Це простий крок на місці. Виконується на 4 рахунки. Крок однією ногою на місці;крок іншою ногою на місці;крок першою ногою на місці;крок другою ногою на місці.

Номер слайду 4

V-step Цей крок названий так через схожість виконання, з латинською буквою «V». Крок однією ногою вперед в сторону (якщо починаємо з правої ноги - крокуємо нею вперед вправо, якщо з лівої - вперед вліво);крок другою ногою вперед в інший бік;повертаємо першу ногу на місце;крок другу ногу на місце.

Номер слайду 5

Step-tap Це так званий крок-дотик. Крок однією ногою в сторону;другою ногою торкнутися степу позаду першої ноги.

Номер слайду 6

Step-kick Назва кроку перекладається дослівно як «удар». Крок однією ногою в сторону;другу ногу розгинаємо в коліні вперед перед першою (робимо удар).

Номер слайду 7

Step-curl Цей крок передбачає собою захльост. Крок однією ногою в сторону;другу ногу згинаємо назад в коліні (робимо захльост) .

Номер слайду 8

Knee-up Варіація кроку «knee» на 4 рахунки. Крок однією ногою вперед (або вперед в протилежний бік: якщо крокуємо правою, то вперед вліво, якщо лівою, то вперед вправо);другу ногу згинаємо в коліні;повертаємо другу ногу у вихідне положення;повертаємо першу ногу у вихідне положення.

Номер слайду 9

Mambo Цей крок є варіацією кроку «march», з виносом лідируючої ноги спочатку вперед, потім назад. Крок однієї ноги вперед;крок другою ногою на місці;крок першою ногою назад;крок другою ногою на місці;Крок «mambo» може виконуватися також в діагональному напрямку.

pptx
Додано
6 квітня 2020
Переглядів
1716
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку