Презентація "Traditional British Food"

Про матеріал
Демонстраційна робота рецепту йоркширського пудингу. Робота створена для учнів 10 класу з метою показу прикладу виконання домашньої роботи.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Traditional British Food»

Номер слайду 2

Yorkshire pudding. Yorkshire pudding is an English food made.

Номер слайду 3

Yorkshire pudding recipe. Ingredients:4 eggs200ml milksunflower oil for cooking200ml flour

Номер слайду 4

Сooking Heat oven to 230 C. Drizzle a little sunflower oil evenly into shape and place in the oven to heat through.rrrr

Номер слайду 5

СookingBeat the eggs, add the milk and flour and stir. Pour into shape and bake for 20-25 minutes.rrrr

Номер слайду 6

Сooking Pudding usually rises at the edges, leaving a dent in the middle. In it well put an spicy fried meat or liver.rrrr

Номер слайду 7

Takeaway pudding. Eat the pudding in «high tea».rrrr

Номер слайду 8

Використані джерела та література: Карп'юк О. Д. Англійська мова: Підручник для 10 класу загальноосвітніх навчальних закладів.- Тернопіль: «Видавництво Астон», 2010. – 223 с.:іл. Шаблон презентації зі сайту http://powerpointstore.com/food/page/1/Додаткові матеріали зі сайтів:https://nsportal.ru/npo-spo/gumanitarnye-nauki/library/2015/10/01/britanskaya-kuhnyahttps://www.passion.ru/food/kuhni-mira/angliyskiy-puding-5-klassicheskih-receptov-170790.htm. Фотографії і картинки зі сайтів: http://www.lovethispic.com/image/189569/yorkshire-puddinghttp://attuale.ru/jorkshirskij-puding-4-retsepta-prigotovleniya/https://www.passion.ru/food/kuhni-mira/angliyskiy-puding-5-klassicheskih-receptov-170790.htmhttps://www.bbcgoodfood.com/recipes/9020/best-yorkshire-puddings. Рецепт зі сайту https://www.bbcgoodfood.com/recipes/9020/best-yorkshire-puddingsrrrrrrrrr

pptx
До підручника
Англійська мова (9-й рік навчання, рівень стандарту) 10 клас (Карпюк О.Д.)
Додано
30 листопада 2020
Переглядів
1011
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку