Презентація "Трикутники. Види трикутників (продовження).

Про матеріал
Презентація допоможе закріпити в учнів відомості про види трикутників за довжиною сторін і кутами; навчити їх будувати, розпізнавати; розвивати просторову уяву, логічне мислення , усне мовлення, креслярські навички; виховувати інтерес до навчання .
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Трикутники. Види трикутників (продовження). Урок 20

Номер слайду 2

Клас зібрався на урок,Щоб зробити в геометрію впевнений крок. Кожен з вас так постарався – До уроку швидко приготувався. Час для праці настає-Геометрик завдання свої вам дає.

Номер слайду 3

Завдання від Геометрика1. Фігура, що має 3 сторони, 3 вершини, 3 кути називається …2. Трикутник, у якого всі сторони різні за довжиною, називається … 3. Трикутник, у якого дві сторони однакові за довжиною називається … 4. Трикутник, у якого всі сторони рівні називається …

Номер слайду 4

Розгляньте малюнок і визначте, до якого виду належить кожен трикутник. Відповіді запишіть у зошит. Поєднайте точки так, щоб вийшли трикутники. Підпишіть вид кожного трикутника відносно кутів, а потім – сторін.

Номер слайду 5

Накресліть трикутники і порахуйте їхню кількість. Підпишіть кожен трикутник буквами. Вкажіть паралельні і перпендикулярні прямі.

Номер слайду 6

Як перекласти дві палички так, щоб з двох трикутників утворилося три.

Номер слайду 7

Додайте заголовок слайда – 4 Молодці! Дякую за роботу.

pptx
Пов’язані теми
Математика, 3 клас, Презентації
НУШ
Додано
12 січня 2023
Переглядів
245
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку