Презентація "Турбота та милосердя до тварин"

Про матеріал
Виховання гуманного ставлення до тварин є важливою складовою етичного, культурного та екологічного виховання школярів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Турбота та милосердя до тварин

Номер слайду 2

Ця тварина вже від ранку. Нам співає колисанку,Нявкає, муркоче,Бо сметанки хоче. Що це, діти, за воркотик?Це пухнастий сірий…

Номер слайду 3

У дворі не ловить ґав,Каже грізно: "Гав-гав-гав!"Пильно дім охороняє,Кицю Мурку захищає,Бачить з буди двір увесь…Хто це, дітки? Звісно, …

Номер слайду 4

Чи цікавилися Ви, яка тварина була одомашнена першою? Це собака. Близько 10-15 тис. років тому, коли на землі був кам’яний вік, першою одомашненою твариною був вовк. Саме він став головним і першим супутником людини в житті, саме він є предком теперішніх собак.

Номер слайду 5

Приблизно 10 тис років тому людина почала вести більш осілий спосіб життя. Люди зайнялися землеробством і почали зберігати запаси. Ось тут і гостро постало питання, хто буде оберігати запаси зерна від мишей і щурів. Так в житлі людини з’явилася кішка.

Номер слайду 6

У сучасному світі налічується велика кількість людей, у котрих є домашні улюбленці.

Номер слайду 7

Будь-яка тварина хоче бачити, що її хазяїн піклується про неї.

Номер слайду 8

Адже часто ми чуємо, що тварини – це брати наші менші. Тому ми повинні піклуватися про них, оберігати та створювати найкращі умови для їхнього існування.

Номер слайду 9

Отож, чи заводити тварин – рішення кожного. Головне пам’ятайте, що ставлення до них має бути гуманним, а головне – людяним.

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Адже в наш час околицями чи не кожного міста і села бродять безпритульні тварини, як ми можемо їм допомогти?

Номер слайду 12

На жаль, не всі розуміють, що тварини, і не лише домашні, здатні відчувати біль, голод, спрагу. У багатьох цивілізованих країнах ця проблема вирішується шляхом створення притулків для бездомних тварин. Є такі притулки і в нашому місті.

Номер слайду 13

Тваринку можна забрати додому, але тільки тоді коли ти впевнений, що можеш її виховати, або віддати тварину до притулку, де про неї будуть піклуватися. Для тварин багато не потрібно, трішки їжі і уваги, саме для цього створили центри безпритульних тварин.

Номер слайду 14

Якщо кожен громадянин нашої рідної країни відправить щомісяця хоча б дві, чи то три гривні на підтримку тварин, вони матимуть кошти на їжу. Це невеликі кошти, адже людина не помітить їх відсутність, а тваринкам це буде дуже велика допомога.

Номер слайду 15

Мережа зоомагазині Master. Zoo та Благодійний фонд UAnimals за підтримки Visa запустили доброчинну ініціативу, у рамках якої українців закликають придбати наліпку "ЛАПКА ТУРБОТИ" і таким чином зробити свій внесок у підтримку постраждалих від війни тварин, що перебувають у притулках.

Номер слайду 16

Кожен охочий може приєднатись до кампанії та придбати "ЛАПКУ ТУРБОТИ" за 10 грн у крамницях товарів для тварин Master. Zoo або у його інтернет-магазині: https://masterzoo.ua/ua/lapka-turboti.

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

1. Собака2. Вірний, слухняний3. Служить, розуміє, любить4. Собака - найкращий друг людини.5. Цуцик. Сенкан

Номер слайду 20

1. Папуга.2. Різнокольоровий, веселий.3. Літає, клює, розмовляє.4. Гість з тропічних країв.5. Птах. Сенкан

Номер слайду 21

1. Котик2. Ласкавий, грайливий3. Мурчить, стрибає,бешкетує4. Любить грати з клубком5. Мурчик. Сенкан

Номер слайду 22

БЕРЕЖІТЬТВАРИН!

pptx
Додано
8 жовтня 2023
Переглядів
1004
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку