Презентація "Унікальні особливості онланн тестів на платформі "На урок""

Про матеріал
Функціонал тестування на платформі "На урок" для вчителів початковитх класів ( фотофіксація)
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Унікальні особливості онлайн-тестів на платформі «На урок» Функціонал тестування на засідання методичного обєднання вичелів початкових класів( фотофіксація) Вчитель початкових класів КЗ «Христофорівська гімназія» Черепанова Таміла Миколаївна»

Номер слайду 2

Онлайн – портал на платформі « На урок» Шановні колеги, сьогодні мова піде про онлайн – портал на платформі «На урок» та його можливості. Портал містить авторські матеріали (тут можна знайти презентації, конспекти уроків, тести , тощо). - Освітній журнал з цікавими та корисними статтями.- Онлайн тести для учнів та вчителів.- Олімпіади, конкурси.

Номер слайду 3

- Персональний помічник вчителя ( набір інноваційних інструментів для вчителя. Підвищення кваліфікації вчителів. Чат.- ЛабораторніПроєкти.

Номер слайду 4

- Сертифікація вчителів, де можна, створивши тести для учнів т а вчителів, батьків учнів, отримати Сертифікати базового рівня, рівня «Практик», «Експерт», «Інноватор» виконавши певні умови.

Номер слайду 5

Чи використовуєте ви онлайн -тести «На Урок» у щоденній роботі ?

Номер слайду 6

У світлі сучасних вимог до дистанційного навчання, актуальною постала проблема як, об'єктивно оцінити знання учнів (на уроці, під час виконання домашнього завдання, за тему…). Одним з таких методів оцінювання є тестування. І надає таку можливість онлайн – сервіс « На урок».

Номер слайду 7

Тестування - один із кращих і швидких способів оцінювання знань учнів.

Номер слайду 8

Робота з сервісом – безкоштовна. Завжди.• Відкрита база тестів із різних тем та для різних шкільних предметів.• Інтеграція з особистим кабінетом вчителя.• Можливість роздрукувати тести і флеш-картки.• Домашня робота з різноманітними додатковими налаштуваннями.• Можливість поширити тест у Google Classroom.• До домашньої роботи можна запросити посиланням.• Домашня робота може бути задана класу, створеному раніше.• Робота в режимі реального часу.• 12-бальна система оцінювання (і не тільки).• Можливість завантажити результати.• Сертифікація для авторів тестів.• Постійна робота над розширенням можливостей онлайнтестування. Унікальні особливості онлайн-тестів «На урок»

Номер слайду 9

Онлайн-тести для учнів та вчителів. Тести можна використовувати:як домашнє завдання для тематичного оцінюваннядля самостійної, контрольної роботи,для роботи на уроці («Реальному часі», «Знайди відповідність», «Флеш-картки»),

Номер слайду 10

Онлайн-тестування зручне у відстежуванні результатів рівня знань як окремого учня, так і всіх учасників тестування.

Номер слайду 11

Як створити та відредагувати тест на платформі «На урок» https://www.youtube.com/watch?v=Mt. QHZTwuo. Hg&list=PL84 Be. AGplb_Tn. M0c. Obk. Ji_Du5y. Gnu. Bml. V

Номер слайду 12

Номер слайду 13

− у вчителя є особистий кабінет;− робота не потребує коштів;− доступні для використання тести інших авторів;− проведення тестування в реальному часі;− можна тест задати як домашню роботу;− створення вправи Відповідність автоматично;− можна за допомогою таблиць перевірити результат;− при створенні тесту редактор формул частково доступний;− результати всіх тестувань містяться на одній сторінці;− тестування в будь-який час можна зупинити;− якщо автор надає дозвіл, тестом відразу користуються всі відвідувачісайту;− усі відповіді при тестуванні розміщуються в кольорових прямокутниках;− після закінчення тестування учні можуть побачити допущені помилки;− результати опитування зберігаються на сервісі. Переваги сервісу « На урок»

Номер слайду 14

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Презентації
Додано
2 листопада 2023
Переглядів
209
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку