Презентація "Узагальнення знань учнів з теми "Графічний редактор Paint"

Про матеріал
Уроки узагальнення знань з певної теми важливі для формування предметних компетентностей учнів. Дана презентація допоможе вчителю провести продуктивний урок з узагальнення знань другокласників з теми "Графічний редактор Paint.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Повторення вивченого з теми “Графічний редактор Paint”2 клас

Номер слайду 2

Що таке графічний редактор? Графічний редактор – це спеціальна програма для роботи із зображенням. Таких програм існує декілька. Перед тобою їх значки. Різні графічні редактори мають багато спільного. Ми познайомились з графічним редактором Paint, який встановлено на шкільних комп'ютерах.

Номер слайду 3

Як запустити графічний редактор Paint?Запустити Paint можна за допомогою:значка програми Paint на робочому столі або панелі завдань;головного меню: Пуск Стандартні програми Paint. Пригадай, як виглядає вікно програми Paint

Номер слайду 4

Як відкрити та зберегти зображення? Малюнки, які ми створюємо в Paint можна зберегти. Кожний малюнок зберігається в окремому документі ̶ файлі. Кожному файлу надається ім'я. Для зручності файли розміщують по папках. Кожна папка також має своє ім'я.

Номер слайду 5

Якщо ти хочеш зберегти малюнок, який створив в графічному редакторі Paint, то потрібно виконати наступні кроки: Як відкрити та зберегти зображення?

Номер слайду 6

Як відкрити та зберегти зображення? Якщо ти хочеш вставити в графічний редактор Paint вже зроблений малюнок, який зберігається на твоєму комп'ютері, то потрібно виконати наступні кроки:

Номер слайду 7

Створюємо різнокольорові лінії В графічному редакторі Paint лінії можна створювати за допомогою інструментів Олівець, Лінія, Крива Малюючи лінії ми можемо обирати їх товщину та колір

Номер слайду 8

Створюємо різнокольорові фігури Пригадай, як ми це робили …

Номер слайду 9

Дякую за увагу ! До зустрічі!

pptx
Додано
15 жовтня 2022
Переглядів
978
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку