Презентація "В об’єктиві натураліста"

Про матеріал

Шляхом озеленення пришкільної території покращити екологічний стан довкілля та підвищити рівень екологічної свідомості громадян, а також залучити учнів до практичної діяльності з розв'язання проблем навколишнього середовища місцевого значення.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Олександрівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів. Матеріали на районний етап Всеукраїнського конкурсу «В об’єктиві натураліста» Березень 2016 р

Номер слайду 2

« Якщо не ми, то хто? Якщо не зараз, то коли?» Творча робота учениці 8 класу Греховодової Тетяни Керівник – заступник директора з виховної роботи Руденко Оксана Миколаївна

Номер слайду 3

Мета : шляхом озеленення пришкільної території покращити екологічний стан довкілля та підвищити рівень екологічної свідомості громадян, а також залучити учнів до практичної діяльності з розв’язання проблем навколишнього середовища місцевого значення.

Номер слайду 4

Озеленення пришкільної території має велике значення. Перш за все зелені насадження значно зменшують наявність пилу й диму в повітрі, відіграють роль своєрідного фільтру. Вони впливають на формування мікроклімату, бо діють на тепловий режим, вологість і ступінь рухомості повітря, а також мають значний вплив на здоров’я школярів та мешканців села.

Номер слайду 5

Школа – територія красоти. Шкільне подвір‘я - це маленька планета, де можуть відбуватися дивовижні речі, де кожний стає таким яким він є.

Номер слайду 6

Гартуй свій дух і волю й тіло,Берися за роботу сміло. Уже тепер з маленьких літІди добро творити в світ!

Номер слайду 7

Свій голос віддаю за матінку-природу. За чистоту Землі, красу і вроду. За екологію довкілля і душі. Ставай і ти й діла свої верши.

Номер слайду 8

Очистимо Землю від бруду і скверни,Посіємо скрізь доброти й квітів зерна!Хай буде планета красива й зелена. Для щастя, добра і для тебе й для мене!Давайте боротись за чистоту природи. Планеті не будем наносити шкоди. Посадимо ліс і гайочки зелені,Сади і діброви — планети легені!

Номер слайду 9

Ми посадим довкола берізки і клени. Хай наш край розцвітає і буде зелений. Ми очистимо землю свою від сміття. Й буде в нас чарівне і здорове життя!

Номер слайду 10

Як приємно бачити ту красу, яку ми зробили власними руками

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Назавжди запам’ятай —Бережи свій рідний край!Це твоя земля, країна,Край батьківський — Батьківщина!

Номер слайду 13

У світі цім людина ти,Тому на все життя запам’ятай: Ніколи у довкіллі не сміти,А рідний край свій заквітчай!Довкілля — це природний капітал,Без нього людство жде загибель і провал. Слід повернутися обличчям до проблемиІ не лише писати про красу поеми,А зберегти, примножити природу,Для нас і для майбутнього народу.

Номер слайду 14

Дякуємо за увагу!

Завантаження...
Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Венжик Неля Арсенівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
29 березня 2018
Переглядів
1495
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку