12 травня о 18:00Вебінар: Лайфхаки з використання сервісу LearningApps в освітньому процесі

Презентація "Величини. Маса"

Про матеріал
Дану презентацію можна використовувати як для ознайомлення, так і для закріплення вивченого про масу, сортувати слайди, вибирати ті, які вам підходять. Сюжетні малюнки допоможуть придумати ігрові моменти.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Величини Маса 2 клас

Номер слайду 2

Види ваги

Номер слайду 3

1) 5+5=10(кг)2)10-1=9(кг)В: маса кроликів 9 кілограм. Яка маса кроликів?Що має більшу масу і на скільки?В: гарбуз має більшу масу на 7 кілограм.

Номер слайду 4

Обчисли масу ланцюжків2кг8кг9кг? 19кг4кг6кг10кг3кг10кг7кг?20кг?20кг. Обчисли масу ланцюжків

Номер слайду 5

Порівняй!37 кг  1ц1 ц  65кг 1 ц  100кг<>=Обчисли!46кг+23кг=95кг+5кг=1ц – 70кг=48кг+52кг= 69кг100кг30кг1ц

Номер слайду 6

Розв’яжи задачу?

Номер слайду 7

Засперечалися друзі: «Хто з нас найважчий? А хто – найлегший?»На 55кг легший, ніж Вінні85кг. На 38 кг важчий, ніж Тигруля62 кг. Назви тварин від найлегшого до найважчого.100кг30кг

Номер слайду 8

Задача Полетіли бджілки на луг збирати з квітів нектар. Назбирали вони в глечик 35 кг нектару, а в діжечку на 18 кг менше. Скільки всього кілограмів нектару зібрали бджоли?35кг. На18кг < ?35-18=17(кг)-нектару в діжці35+17=52(кг) –нектару всього

Номер слайду 9

Поміркуй! Горщик з медом важить 5 кг. Коли Вінні Пух випив половину меду, горщик з медом став важити 3кг. Скільки кілограмів меду було в горщику? 1) 5кг -3кг = 2кг - половина меду;2) 2кг + 2кг = 4кг- було меду. В: було 4 кілограми меду.

Номер слайду 10

Розумники! Ми вами пишаємось!

pptx
Додано
18 лютого
Переглядів
111
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку