Презентація "Веселі старти з елементами нових видів спорту"

Про матеріал
Зацікавити учнів новими видами спорту. І розвинути фізичні якості у НУШ. Нова фізична культура -нові можливості. Ці веселі старти розвинуть уяву учнів про нові види спорту на уроках фізичної культури , зацікавлять та спонукають їх до занять спортом.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Веселі старти»З елементами нових видів спорту. Для учнів 5-6 класів. Учасники:учні 5-6 класів,10 учасниківr

Номер слайду 2

Естафета №1«Преставлення команд»Команди отримали домашнє завдання,придумати веселу назву своїй команді, та вибрати капітана.

Номер слайду 3

Естафета №2«Флорбол по одному»Учасники по одному гравцю котять м’ячик між стійками ,обводять основну стійку та передають клюшку наступному .І так поки усі гравці не виконають дане завдання. Останній гравець передає знаряддя капітану після чого капітан піднімає руку вгору.

Номер слайду 4

Естафета №3«М’ячик у повітрі»Учасники по одному переносять м’ячик на ракетці ,так,щоб він не впав на землю, обносять стійки і передають слідуючому учаснику.І так поки усі учні не виконають завдання.

Номер слайду 5

Естафета №4«Швидкі рулюючі»Учні по одному гімнастичною палицею переміщають гімнастичне кільце до заданої лінії і назад і передають спортінвентар наступному.І так ми визначаємо переможця даної естафети.

Номер слайду 6

Естафета №5«Фрізбі у повітрі»Усі учні стають в колону по одному і піднімають руки вверх . Диск фрізбі передаємо від капітана до останнього гравця, останній гравець біжить стає наперед колони і робить т саме і так доти поки диск не опинеться у капітана,він біжить стає наперед колони і піднімає руки вверх.

Номер слайду 7

Естафета №6«Влучний петанк»Капітан команди стає на відстані 3-4 метри навпроти команди тримає гімнастичну палицю,а гравці по одному стараються закинути кільце петанку на палочку. Скільки раз гравці попадуть стільки очок отримають.

Номер слайду 8

Естафета №7«Швидкий петанк.»Учасники по одному беруть кільце для петанку і несуть у зазначене місцеі так поки усі кільця не будуть на місці,а наступні гравці мають забрати по одному назад і коли останній гравець відносить останнє кільце капітан піднімає руки у верх

Номер слайду 9

Естафета №8«Цікавий флорбол»Учасники діляться на пари.кожний гравець тримає у рукках клюшку і вони разом утримують м’яик,щоб він не упав на землю і проносять його на зазначену відстань і так поки усі гравці не виконають дане завдання.

Номер слайду 10

Естафета №9«Бадмінтон для уважних.»Гравець біжить з ракткою у руці і підбиває надувну кульку так,об він не упав і передає естафету наступному і так поки усі учасники не виконають завдання.

Номер слайду 11

Естафета №10«сила у команди»Перетягування каната,команда стоїть за лінією по сигналу усі починають тягнути канат до того часу поки червона мітка не буд за лінією.

Номер слайду 12

Номер слайду 13

pptx
Додано
30 травня 2022
Переглядів
896
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку