Презентація "Весільний макіяж з декором"

Про матеріал
Презентацію можна застосовувати на уроках трудового навчання, для виховних заходів для дівчат.
Перегляд файлу

image

Грамотний макіяж — одна з основних деталей ідеального образу нареченої.

image

Акцент на очі

Макіяж може посилити образ нареченої, зробити його яскравим і незабутнім — а це точно те, чого бажає будь-яка винуватиця урочистої події. Щоб досягти такого ефекту, зробіть акцент у весільному макіяжі на очі. Для цього зверніть увагу на колір очей і підбирайте відповідний відтінок тіней.

Карооким нареченим підійде коричнева палітра. Нанесіть на верхню повіку бежеві або шоколадні тіні, а на рухому частину століття і лінію між віями додайте мерехтливих бронзових відтінків. Намалюйте чорні стрілки — вони додадуть виразності вашому погляду. Або якщо не любите стрілки, розтушуйте по всьому віку тіні золотистого відтінку з великим шимером.

Нареченим із блакитними очима рекомендуємо звернути увагу на теплі відтінки — персикові, світло-бежеві. Щоб досягти ефекту "розкритих" поглядів, можна підкреслити складку століття світлошоколадними або коричневими тінями, а також зробити коричневі або чорні стрілки.

Якщо у вас зелені очі — нанесіть на верхню повіку тіні кольору персика або нюдові відтінки, а внутрішні куточки ока виділіть світлим відтінком. Нижню лінію росту вій підкресліть світло-коричневими тінями. І посиліть погляд чорними стрілками.

Для сірих очей підійдуть перламутрово-білі або світло-сірі тіні. Можна виділити зовнішні куточки очей коричневим відтінком і підвести нижню повіку. Промалюйте чорним підведенням верхню лінію росту вій.

Акцент на губи

Ще один варіант яскравого макіяжу — акцент на губи.

 І тут можна зробити нюдовий макіяж очей. І вибрати для губ яскраві відтінки. Однак будьте уважні та порадьтеся з візажистом, оскільки надто соковиті тони підходять не всім. Наприклад, нареченим із блакитними очима скоріше варто придивитися до кольору фуксії, а зеленооким — до теплих бежевих або персикових тонів помади. А ось дівчата із сірими очима можуть вибрати сливові відтінки.


image


Макіяж у стилі nude

Останніми роками у макіяжі переважає тренд натуральності. Весільний макіяж — не виняток. Багато наречених віддають перевагу легким нюдовим відтінкам, за допомогою яких обличчя виглядає свіжим і відпочившим.

Стилісти зазначають, що для такого макіяжу важливо, щоб шкіра була рівною і чистою. Для ідеального тону підійде легка основа під тональний крем і нещільний тон, щоб створити природний ефект. Особливу увагу варто приділити бровам. У весільному нюдовому макіяжі важливо, щоб вони були добре оформлені — зачесані та зафіксовані гелем.

Також щоб погляд був виразним, потрібно зробити акцент на вії — добре виглядають довгі нарощені або накладні вії. Для ефекту свіжого обличчя нанесіть невелику кількість персикових рум'ян на вилиці, а для губ оберете ніжні відтінки.


image

image


image

pdf
Додано
21 березня 2023
Переглядів
559
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку