Презентація виховної години з профорієнтації

Про матеріал
Велика відрада - робота у полі, цеху, за столом. Працюй до гарячого поту,працюй же без ліку й достоту. Щасливий хто дружить з трудом.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Виховна година з профорієнтації Тема:«Справа твого життя».

Номер слайду 2

«Якщо ви вдало оберете професію і докладете до нього душу, то щастя саме знайде вас» Ч. Дарвін

Номер слайду 3

Проект «Мій вибір» за планом: Мої головні життєві плани. Яка професійна діяльність може допомогти у досягненні бажаного. Які здібності потрібні фахівцю цього профілю для успішної діяльності. Які важливі для обраної професії риси потрібно в собі розвинути. Де зможу працювати, маючи освіту за обраним фахом. У яких навчальних закладах можна отримати цю професію. Які перешкоди можуть стати на обраному шляху. Які конкретні дії планую зробити, щодо реалізації професійних планів.

Номер слайду 4

Думки студентів про перспективи їхньої спеціалізації

Номер слайду 5

Анастасія Нестеренко(філологія)Обрана спеціальність цілком мене задовольняє. Чим далі, тим більше переконуюся в тому, що зробила правильний вибір. Я вже працюю за спеціальністю. Хоча ті знання, які я здобуваю, допоможуть у багатьох інших сферах. Працювати насправді можна будь-де, головне - не бути телепнем. Абітурієнтам порадила б перед тим, як подавати документи на певну спеціальність, спершу уявити, що ви займатиметеся цією наукою щодня як мінімум 4 роки. Якщо перспектива так довго і прискіпливо вивчати один предмет (фізику, історію, філософію) вас тішить, значить ви зробили правильний вибір - бути вам хорошим фахівцем.

Номер слайду 6

Зоя Циганкова(перекладач з двох іноземних мов. Моя спеціальність повною мірою виправдала мої очікування. І я буду працювати за спеціальністю. Я ще зі школи знала, що буду перекладачем - це саме те, що мені подобається і непогано виходить. На мою думку, якщо людина дійсно бажає вчитись і стати професіоналом, то вона буде "гризти граніт науки" і їй буде це подобатись. А якщо вона шукає недоліки та звинувачує викладачів, це означає лише одне - людина не туди потрапила. Абітурієнти, якщо ви будете вимогливими до себе, то все вийде.

Номер слайду 7

Євген Безкоровайний(комп'ютерні науки)Мій вибір абсолютно виправдався. За роки навчання нас познайомили з різноманітними галузями застосування комп'ютера. Загалом нам дали добрячий "скелет" знань комп'ютерних наук. Оскільки моя спеціальність дуже широка і покриває декілька напрямків, я працюватиму за якимось одним чи двома.

Номер слайду 8

Анна Волошина(міжнародні економічні відносини)Я свідомо обирала економічну освіту та фінансову спеціалізацію. Зараз працюю саме за професією. Зовсім не розчарувалася, фінансовий аналіз зовсім не такий нудний, як вважають ті, кому це не до душі. Поради майбутнім студентам . Прислухатися до власних відчуттів. Робити те, що найбільше подобається і найкраще виходить, навіть якщо професія непопулярна. Оскільки не все, що модне, є добрим. Крім того, перенасичення ринку спеціалістами одного профілю так само не створює сприятливих умов для подальшого працевлаштування та кар'єрного зростання.

Номер слайду 9

Велика відрада - робота у полі, цеху, за столом. Працюй до гарячого поту,працюй же без ліку й достоту. Щасливий хто дружить з трудом.

pptx
Додано
3 листопада 2019
Переглядів
862
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку