Презентація "Використання онлайн ресурсів на уроках англійської мови під час дистанційного навчання"

Про матеріал
Ознайомлення з видами онлайн ресурсів Kahoot та Quizziz, які можна використовувати під час дистанційного навчання для тренування лексики та мовних структур, а також для перевірки знань.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Учитель англійської мови Уманської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 12 з поглибленим вивченням англійської мови Петришина Т.П.

Номер слайду 2

Онлайн-ресурси, що перетворять вивчення англійської на веселу гру https://kahoot.com/ https://quizizz.com/

Номер слайду 3

“Kahoot!” – це навчальна платформа, за допомогою якої можна проводити інтерактивні заняття та перевірку знань студентів за допомогою онлайн-тестування. Отримати доступ до неї можна через веб-браузер або додаток Kahoot у Google Play або App Store.

Номер слайду 4

Спочатку потрібно зареєструватися – ввести адресу електронної пошти або через аккаунт в Google; вказати, що ви вчитель; вписати назву школи; вибрати безкоштовну версію.

Номер слайду 5

Безкоштовна версія: дозволяє залучати до тестування до 50 учнів; питання можна створювати самостійно (кнопка Create (Створити) у лівому верхньому куті екрану)двох видів: множинного вибору та правда/неправда; можна включити функцію для автоматичного перемішування відповідей у питанні; для візуалізації питання можна використовувати фото, відео фрагменти або користуватися банком зображень, додавати їх до запитань чи використовувати як відповіді; є можливість обмежувати час, що дається учневі для відповіді на питання; можна визначати кількість балів за кожну правильну відповідь; дозволяє дізнатися як відповідав на запитання кожен учень, або будувати діаграми успішності академічної групи; Можна отримувати зворотній зв’язок в режимі реального часу або задавати домашнє завдання.

Номер слайду 6

Ознайомлення з реальною сторінкою:

Номер слайду 7

МОЯ БІБЛІОТЕКА

Номер слайду 8

Загальні ресурси

Номер слайду 9

ПРИЗНАЧЕННЯ КАХУТУ УЧНЯМ можна грати в класі можна призначати як домашнє завдання Скопіювати посилання і надіслати учням.

Номер слайду 10

Учні переходять за посиланням, вписують своє ім’я і грають.

Номер слайду 11

Завдання можуть бути двох типів: множинний вибір правда/неправда. Необхідно відмітити правильну відповідь. Результати обчислюються автоматично.

Номер слайду 12

QUIZIZZ – це не тільки інструмент закріплення і перевірки знань учнів, а й прекрасна можливість дистанційного навчання. QUIZIZZ – яскравий, соціальний, досить простий для вчителів і цікавий для учнів.

Номер слайду 13

РІЗНИЦЯ МІЖ KAHOOT І QUIZIZZ можливість прибрати параметр «час» і тоді учень може подумати над питанням довше (повторити матеріал в підручнику або погуглити); Містить більше типів тестових завдань та варіантів відповідей; Можливість роздрукувати тест; Створювати онлайн-урок

Номер слайду 14

Потрібно перейти за посиланням http://quizziz.com Реєстрація також через Google, електронну пошту. Вказати що вчитель і можна користуватися

Номер слайду 15

Щоб створити вікторину, треба натиснути «Створити», обрати предмет, вписати запитання та варіанти відповідей. Можна завантажити фото або відео з галереї або банку картинок.

Номер слайду 16

Також можна створювати презентації до уроку

Номер слайду 17

Використані ресурси: https://kahoot.com/ https://quizizz.com/ https://osvitoria.org/ Курс «Онлайн-інструменти для організації дистанційного навчання»

Номер слайду 18

ppt
До підручника
Англійська мова для спеціалізованих шкіл з поглибленим вивченням англійської мови 3 клас (Ростоцька М. Є., Карпюк О. Д.)
Додано
2 лютого 2022
Переглядів
2686
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку