Презентація "Віршовані задачі для 1 класу НУШ"

Про матеріал
Презентацію "Віршовані задачі для 1 класу НУШ" можна використовувати для дошкільнят та першокласників на уроках математики. Цікаві задачі розвивають логічне та критичне мислення, увагу, пам'ять
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Віршовані задачі1 клас НУШ

Номер слайду 2

На лугу пасуться гуси, Їх пасе мала Маруся. Сім гусей ще біля броду, Троє вже ввійшли у воду. Я прошу моїх дітей. Полічити тих гусей

Номер слайду 3

Мишеня ліском йшло пішки,Несло друзям три горішки. Та в дорозі не втерпіло,Непомітно два з них з’їло. Сіра мишка в нас питає: Скільки мишеня горішків має?

Номер слайду 4

До зайчиська на обід,Завітав дружок-сусід. Двоє діток поруч сіли. Та по п’ять морквинок з’їли. Хто з вас вміє рахувать?Скільки буде п’ять та п’ять?

Номер слайду 5

Білка мама й білченя по горіхи йдуть щодня. А зриваючи горіхи,Білченя сказало тихо: Тут 4, а там – 5 Як же їх порахувать? 

Номер слайду 6

До малят в дитячий сад. Завітало шість звірят: Білченя, два бабачкиІ колючі їжачкиЇжачків до дітвори. Усього прийшло аж…

Номер слайду 7

Поблукавши лісом трішки, білочка знайшла горішки,ну, а потім ще в грибницітри пузаті печериці,два опеньки і сморчок,ще й білесенький грибок. Хто підкаже нам усім. Скільки тут грибочків?

Номер слайду 8

У нас дітки молодціРахували олівці. Два зелених, два рожевих,Чорний й білий, наче сніг. Два синеньких, наче небо. Скільки їх тепер усіх,Відповісти треба? 

Номер слайду 9

Три тарілочки помила. Чепурненька наша Міла.Іще дві її залишилось. Скільки тих тарілок,друзі, забруднилось? 

Номер слайду 10

Сім метеликів літаютьІ на квіточки сідають. Прилетів ось ще один, Сів на квіточку і він. Полічімо швидше всіх, Цих метеликів прудких

Номер слайду 11

Для оформлення використано ресурси інтернету. Презентацію підготувала вчитель початкових класів Просянського ліцею Білецька С.І.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Паламарчук Світлана Вікторівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
18 січня 2023
Переглядів
1414
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку