Презентація виступу« Роль педагога в національній самоідентифікації учнів засобами інноваційних технологій» 

Про матеріал
У даній презентації показано, яку роль має педагог в національній самоідентифікації учнів засобами інноваційних технологій.Адже, навчаючи – ми виховуємо, а виховуючи – ми навчаємо жити, жити в гармонії із своїм внутрішнім світом, створюємо умови для реалізації внутрішнього потенціалу кожної дитини, розкриття її здібностей, обдарувань та талантів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

« Роль педагога в національній самоідентифікації учнів засобами інноваційних технологій» Підготовила вчитель початкових класів Лохвицької гімназії №1 Волторніст Н. М.

Номер слайду 2

Номер слайду 3

«Якщо у тебе є яблуко і у мене є яблуко і ми поміняємося –у кожного з нас залишиться по яблуку. Якщо у тебе є цікава ідея і у мене є ідея і ми обміняємося – то у кожного з нас буде по дві ідеї. Уявіть собі ситуацію, коли кожен поділиться своїм досвідом, якими при цьому ми станемо багатими.»

Номер слайду 4

«Усі, хто готується стати корисним громадянином, повинні спочатку навчитися бути людьми». М. Пирогов. Якщо є світло в душі,Буде краса в людини,Якщо є краса в людини,Буде гармонія в домі,Якщо є гармонія в домі,Буде порядок у нації,Якщо є порядок у нації,Буде мир у світі.

Номер слайду 5

Очікувані результати:   Навчаючи – ми виховуємо, а виховуючи – ми навчаємо жити, жити в гармонії із своїм внутрішнім світом, створюємо умови для реалізації внутрішнього потенціалу кожної дитини, розкриття її здібностей, обдарувань та талантів. 

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Інтерактивна карта

Номер слайду 8

Листування – це круто!

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Участь у онлайн-конкурсах, олімпіадах

Номер слайду 11

"Мрій, вір, надійся і радій"Проект «Здійсни мрію»

Номер слайду 12

Зміна внутрішніх пріоритетів:спочатку – людина, особистість, культура,а потім – держава, суспільство, людство.

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Флешмоб «Вчуся їсти все корисне»

Номер слайду 17

Флешмоб «Селфі з книгою»

Номер слайду 18

Учнівський майстер -клас

Номер слайду 19

Учнівський майстер-клас

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Майстер-клас від батьків

Номер слайду 22

Вчитель - це взірець. Він сам має горіти, щоб уже одне його наближення запалювало серця. Виховний вплив на учня справляє все: міміка, жести, тембр і тон голосу, зовнішній вигляд учителя, його дружні поради та вимогливість, доброта й рішучість, терпимість і принциповість. Мудрий вчитель виховує постійно. Він добре знає, що виховання - це не моралізування, а добросердя й доброчинність. І не кожен відразу помітить його творчість як вихователя.

pptx
Додано
28 березня 2019
Переглядів
655
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку