Презентація власного досвіду "Використання платформ та онлайн інструментів для організації дистанційного навчання в початкові школі"

Про матеріал
Презентація власного досвіду "Використання платформ та онлайн інструментів для організації дистанційного навчання в початкові школі"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Використання платформ та онлайн -інструментів для організації дистанційного навчання у початковій школіТурта Галина Дмитрівнавчитель початкових класів

Номер слайду 2

Дистанційне навчання, як основа безперервної освіти, націлене на оволодіння школярами навичок самостійної освітньої роботи, на формування в учнів ключових компетентностей. Водночас учитель і учень залишаються учасниками цього процесу в активному діалозі. Тому, запроваджуючи дистанційне навчання, я ознайомилася з інтернет-ресурсами, вивчила їх переваги та недоліки, дізналася думку батьків про їх можливості для роботи з цими ресурсами. Спільним аналізом ми дійшли висновку, що будемо працювати з сервісами та інструментами Google.

Номер слайду 3

Google Docs, Google Drive, Youtube, Google-Презентації — для підготовки та упорядкування навчальних матеріалів; Gmail, Calendar, Hangouts, Google Meet – для комунікації, Class. Room – для планування, підготовки та проведення дистанційного та змішаного навчання.

Номер слайду 4

Олімпіади, конкурси, тестування учнів в онлайн

Номер слайду 5

Платформа Learning. Apps.org – онлайновий сервіс, який дозволяє створювати інтерактивні вправи. Використовую для розробки різноманітних завдань з різних предметних галузей для використання і на уроках, і позаурочний час.  Крім того, Learningapps.org надає можливість дистанційного навчання, адже дозволяє створити набір класів у власному акаунті, ввести дані про учнів, їх профілі, задати пароль для входу та викладати вправи для виконання.

Номер слайду 6

Платформа для проведення онлайн уроків: https://classroom.google.com/Колективне збереження документів  https://drive.google.com Створення кросвордів, дидактичних ігор, головоломок, вікторин  https://learningapps.org Віртуальна дошка  https://ru.padlet.com /Тестування учнів в онлайн-режимі  https://naurok.com.ua/test/about

pptx
Додано
21 листопада 2023
Переглядів
225
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку