Презентація "ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗЕМЛІ"

Про матеріал
Презентація до "ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ЗЕМЛІ". Всесвітній День Землі відзначається 22 квітня. Вперше День Землі був відзначений у 1970 році у США.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Підготувалавчитель біології та хіміїГуляйпільського ліцею. Ковальчук К.І. ВСЕСВІТНІЙДЕНЬ ЗЕМЛІ22 квітня

Номер слайду 2

Ми вже навчилися літати в повітрі, як птахи. Ми вже навчились плавати в воді, як риби. Нам ще залишилося навчитися жити на Землі , як люди. Бернард Шоу

Номер слайду 3

Всесвітній день Землі22 квітня – Всесвітній день Землі, свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих щедрот і природних ресурсів, якими наділила нас природа.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

День Землі – 22 квітня. Перша «одноразова» акція цього дня пройшла 1970 року в США. Її успіх окрилив організаторів, і з того часу святкування стало регулярним.

Номер слайду 6

Нью-Йорку 22 квітня 1970 року

Номер слайду 7

Дзвін миру в День ЗемліУ День Землі в різних країнах, за традицією, лунає Дзвін миру, закликаючи людей Землі відчути всепланетну спільність і докласти зусиль для захисту миру на планеті та збереження краси нашого спільного дому.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Поради, які допоможуть зберегти природу Прибирати після себе та сортувати сміття Саджати дерева Не користуватися пральними порошками, що містять хімічні речовини Вимикати за собою непотрібне світло Користуватися енергозберігаючими лампами Використовувати енергозберігаючу техніку

Номер слайду 11

Поради, які допоможуть зберегти природу. Не купувати пластикових пакетів, а ходити в супермаркет з торбочкою Не використовувати одноразовий посудзавжди закривати кран та не марнуватиму воду Використовувати обидві сторони паперу Віддавати скло на переробку Ставати вегетаріанцем хоча б раз на тиждень Більше купляти товарів місцевого виробництва Звертати увагу на екологічне маркування упаковкикористуватися велосипедом Більше ходити пішки

Номер слайду 12

ООН вибрала девізом XXI століття фразу Патріка Геддеса: «Думай глобально, дій локально!» Це лаконічний і точний вислів про те, як слід поводитися під час екологічної кризи.

Номер слайду 13

Почнімо ж кожен із себе!Який слід ми залишимо по собі на Землі?

Номер слайду 14

Майбутнє планети у наших руках

pptx
Додано
25 березня
Переглядів
123
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку