Презентація "Wheeler club - проект юних велосипедистів"

Про матеріал
"Wheeler club - проект юних велосипедистів".Виховна робота з дітьми з особливими освітніми проблемами.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

“Wheeler club” Навчальний проект Підготував вихователь Кисіль О.М. Керівник проекту вихователь Кисіль О.М.

Номер слайду 2

Метод проектів. Проект – це систематична форма організації діяльності у взаємозв’язку її теоретичних і практичних аспектів. Мета проекту Навчальна: вчити дітей самостійно збирати необхідну інформацію і використовувати її для виконання проекту. Розвиваюча:розвивати пізнавальні та творчі здібності дітей,самостійність,відповідальність. Виховна:виховувати дбайливе ставлення до дарів природи і людства.

Номер слайду 3

Метод проектів. Проект – це систематична форма організації діяльності у взаємозв’язку її теоретичних і практичних аспектів. Очікувані результати Вміння презентувати результати своєї роботи. Об’єктивно оцінювати власну діяльність та діяльність однокласників. Володіння інструментами під час приготування страв. Раціональне використання інградієнтів та енергоресурсів. Тривалість: довготривалий

Номер слайду 4

Метод проектів. Проект – це систематична форма організації діяльності у взаємозв’язку її теоретичних і практичних аспектів. Здійснення проекту Етап 1 Занурення в проект 1. На даному етапі перед учнями поставлено проблему:чи зможе кожен з нас відновити зломані велосипеди. 2.Проведено бесіду про переваги велотуризму. 3.Порівнювалися різні дисципліни у велозмаганнях.

Номер слайду 5

Метод проектів. Проект – це систематична форма організації діяльності у взаємозв’язку її теоретичних і практичних аспектів. Організаційний Етап 2 Учні за принципом добровільності розподіляються на 2 групи. Група “Дослідники” (Із інформаційних джерел досліджують рецепти блюд) Група “технарі” ( Займаються відновленням велосипедів )

Номер слайду 6

Метод проектів. Проект – це систематична форма організації діяльності у взаємозв’язку її теоретичних і практичних аспектів. Здійснення діяльності Етап 3 На цьому етапі учні самостійно,індивідуально збирали інформацію про намічені завдання та їх реалізацію.До інформаційних джерел увійшли:книги,журнали,газети,ресурси інтернету,довідкова література.Свої наробки учні обговорювали в групах.

Номер слайду 7

Метод проектів. Проект – це систематична форма організації діяльності у взаємозв’язку її теоретичних і практичних аспектів. Обробка та виконання проекту Етап 4 На даному етапі: Група”Дослідники” представила технічну інформацію про МТВ велосипеди.Запропонувала альтернативні підходи до відновленняARDISIV в існуючих умовах.Оцінила можливості учасників проекту.

Номер слайду 8

Метод проектів. Проект – це систематична форма організації діяльності у взаємозв’язку її теоретичних і практичних аспектів. Етап 4 Група “Технарі”працювала з інструментом.Весь процес контролювався керівником проекту.

Номер слайду 9

Метод проектів. Проект – це систематична форма організації діяльності у взаємозв’язку її теоретичних і практичних аспектів. Етап 5 Обговорення отриманих результатів (рефлексія) Після виконаних завдань ,учасники проекту представили свої роботи.Кожен учасник звітував про сою роботу та досягнуті успіхи в проекті. Працюючи над проектом,діти дізналися про основні вузли та механізми гірського велосипеда.

Номер слайду 10

Метод проектів. Проект – це систематична форма організації діяльності у взаємозв’язку її теоретичних і практичних аспектів. Етап 5 Обговорення отриманих результатів (рефлексія) Після обговорення результатів проекту, обміну думками,відповідей на питання діти на відновлених велосипедах здійснили велоподорож в ліс.

ppt
Пов’язані теми
Педагогіка, Презентації
Інкл
Додано
8 квітня 2023
Переглядів
235
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку