Презентація " Як навчитися писати твори: кілька корисних порад здобувачам освіти".

Про матеріал
Для багатьох школярів справжня проблема фантазувати та виступати. Дехто губиться, коли опиняється перед аркушем паперу та заданою темою наодинці. Вирішити цю проблему , допоможе презентація.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Як навчитися писати твори: кілька корисних порад здобувачам освіти

Номер слайду 2

Для багатьох школярів це справжня проблема. Вони заздрять тим, у кого це виходить швидко і на відмінно. Дійсно, всі ми різні, хтось мислить творчо, любить фантазувати та виступати. Але дехто губиться, коли опиняється перед аркушем паперу та заданою темою наодинці. Як вирішити проблему? Зараз розглянемо кілька порад

Номер слайду 3

Вчимося писати твори: кличемо музу та фантазію у гостіКілька правил успішної роботи з творами:•    Скажіть «ні» переписуванню. Звісно, важливо читати так звану «критику», але якщо займатися подібним плагіатом, то це не буде розвивати ваші здібності в написанні творів. Можна використовувати її лише для того, щоб направляти свою думку в потрібне русло. Враження, твердження, висновки – повинні бути лише ваші власні.

Номер слайду 4

Перш ніж написати твір, варто скласти план. Якщо вам важко дається написання творів, краще зробіть це не в «умі», а на папері. Щодо плану, то тут повинні бути присутні три головні частини – вступ, основна частина і висновки.

Номер слайду 5

Думайте про твір заздалегідь. Не сідайте за чистий аркуш і не починайте все «з нуля». Ідете в магазин, подумайте: з чого почати твір, як закінчити.•    Ну і головна порада – підвищуйте свою грамотність.

pptx
Додано
16 грудня 2021
Переглядів
1323
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку