Презентація "Як стати впевненим?"

Про матеріал
У презентації викладено матеріали, що таке впевненість, як стати впевненим у собі, ігри для розвитку впевненості.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Впевненість в собі. Як стати впевненим. Підготувала Івченко О.

Номер слайду 2

Що таке впевненість? Впевненість у собі – це могутня внутрішня сила та корисна звичка, яку розвивають у собі всі успішні особистості. Вона виражається у здатності самостійно ставити для себе значущу мету та позитивній оцінці власних можливостей для її досягнення. Впевненим у собі людям також властиві сумніви, страх та хвилювання. Але такі особистості твердо вірять у те, що вони зможуть подолати труднощі завдяки своїм здібностям та накопиченому життєвому досвіду.

Номер слайду 3

Чому людині важливо бути впевненою в собі? Впевнена у собі людина демонструє такі якості: - рішуча у своїх діях; - активно використовує всі можливості; - цілеспрямовано просувається до поставленої мети; - має комфортні стосунки із соціумом; - проявляє стійкість до життєвих труднощів; - позитивно мыслить; - має широке коло спілкування.

Номер слайду 4

Ці вправи та ігри допоможуть вам стати впевненішими у собі. Рекомендую!!! 1.Вправа «Досягнення року» Ви повинні згадати все, чого досягли упродовж останнього року. Вам будуть потрібні: папір і ручка. Як виконувати: За 15 хвилин складіть список усіх досягнень останнього року – і великих, і маленьких; прочитайте вголос. Прочитайте батькам або братові, чи сестрі.

Номер слайду 5

2. Вправа «Організованість» Вам знадобляться: аркуш паперу, олівець, лінійка. Як виконувати: Визначте, на який період ви хочете спланувати справи – на день, тиждень або місяць; намалюйте таблицю, яка складається з чотирьох колонок: предмет, завдання, поточна дата, дата виконання; повісьте таблицю на дверцята холодильника або на стіну в кімнаті; заповнюйте таблицю кожного разу, коли у вас з'являється завдання з крайнім терміном виконання; відзначайте виконання завдань.

Номер слайду 6

3. Вправа «Одна буква, різні слова» Ця гра допоможе усвідомити свої позитивні якості та підняти самооцінку. Вам необхідні: 2 гравця, простір і час для гри. Як виконувати: одна людина говорить: «Почали». Друга подумки вимовляє літери алфавіту. Коли перший учасник говорить: «Стоп!», другий вимовляє букву, на якій він зупинився; після цього ви повинні придумати якомога більше позитивних слів про себе, які починаються на цю букву.

ppt
Додав(-ла)
Івченко Олена
Додано
19 листопада 2023
Переглядів
360
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку