Презентація "Як я можу захистити себе під час роботи з комп'ютером та іншими пристроями?"

Про матеріал
Презентація "Як я можу захистити себе під час роботи з комп'ютером та іншими пристроями?", 2 клас НУШ
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Як я можу захистити себе під час роботи з комп'ютером та іншими пристроями?

Номер слайду 2

Правила безпечної роботи за комп’ютером 1. Руки повинні бути чисті та сухі 2. Не торкайся екрану монітора 3. Не клади речі на клавіатуру 4. Не торкайся дротів, це небезпечно 5. Слідкуй, щоб відстань від очей до екрана монітора була не меншою від 50 см 6. Коли працюєш за комп’ютером, слідкуй за своєю поставою

Номер слайду 3

Ти вже знаєш, яких правил потрібно дотримуватися, щоб зберегти своє здоров’я. Необережне або необдумане використання пристроїв також може йому зашкодити. Щоб цього не сталося, пристрої потрібно правильно: готувати до роботи; безпечно працювати з ними;вимикати за правилами.

Номер слайду 4

Для того щоб комп’ютер почав працювати, його слід підготувати до роботи, або завантажити. Вмикають монітор і системний блок натисканням кнопки живлення.

Номер слайду 5

Щоб правильно завершити роботу з комп’ютером, виконують такі дії. 1. Знайди ліворуч унизу екрана монітора кнопку Пуск і клацни на ній лівою кнопкою миші2. Знайди на екрані кнопку Завершення роботи , підведи до неї вказівник миші та клацни лівою кнопкою миші.3. Через деякий час робота комп’ютера завершиться, і живлення буде вимкнено.

Номер слайду 6

У робочому зошиті виконай завдання 1, 2 на сторінці 7

pptx
Додано
27 жовтня 2021
Переглядів
2057
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку