Презентація "Як здобути козацьке здоров'я"

Про матеріал

Презентація "Як здобути козацьке здоров'я" для 2 класу за підручником Гільберг Т.. Тарнавська С., Павич Н..

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Козаків здавна вирізняли здоров’я та сила. Вони мали міцну статуру, були спритними й витривалими, бо загартовували своє тіло. Молоді козачата постійно вдосконалювали свої навички в іграх та змаганнях.

Номер слайду 3

Хоч би що ми робимо — бігаємо, спимо, читаємо, — ми безперервно витрачаємо енергію.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Сонце дає нам усю необхідну енергію. Рослини та тварини також ростуть, завдячуючи енергії Сонця. Коли ми їмо, то теж отримуємо енергію для життя. Потреба в енергії є щоденною. Щоб мати багато енергії та сили, потрібно бути здоровими. Коли ми хворіємо, то не можемо робити все, що нам подобається.

Номер слайду 6

Як слід дбати про своє здоров’я? Назвіть корисні звички.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Коли насправді варто чистити зуби до чи після сніданку? Більшість дантистів вважають, що чистка зубів до сніданку — найкращий варіант. щоб створити максимально здорове середовище в роті, перш ніж почати вживати продукти та напої, які можуть пошкодити емаль або ясна.

Номер слайду 9

Удитини 20 молочних зубів, а в дорослої людини 32 зуби. Собаки мають 42 зуби, коти — 30, свині — 44 зуби. У слона всього 6 зубів, але яких… Щодня ця тварина перемелює десятки кілограмів їжі — не кожний зуб витримає таке навантаження. Саме тому у слона великі зуби, та й змінює він їх аж п’ять разів протягом свого життя.

Номер слайду 10

Щоб здоров’я добре мати слід про нього змалку…. Кожний ранок обливатись і зарядкою…. У дворі щодня гуляти,повноцінно їсти й…. Добре мити всі продукти, досхочу вживати…. За зубами доглядати, дірочки в них…Будете це все робити перестанете…

pptx
Додано
5 серпня 2022
Переглядів
1524
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку