Презентація «Яка ж краса весняні квіти».

Про матеріал
Вчити дітей використовувати колір, композицію для створення образу квітки; закріпляти знання про пластичність паперу. Розширювати знання дітей про весняні рослини. Розвивати логічне мислення. Виховувати любов до прекрасного.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер-клас заплікації«Яка ж краса весняні квіти»

Номер слайду 2

Весняні квіти Яка ж краса весняні квіти, Вони в собі любов несуть, Цвітуть травиночки і віти І очі милі теж цвітуть. На пелюстках горять росинки,З тичинок бджілки п’ють нектар,Навкруг виблискують перлинки,Яка ж краса цей Божий дар. Неперевершені ці миті, Краса до себе притуля, Нема дорожчого на світі Як ця квітуюча земля.

Номер слайду 3

Розминка для рук. Так чи не так. Діти обома руками імітують відривання пелюсток від квітки, при цьому рахуючи вголос: великим і вказівним пальцем – два рази, великим і середнім – три. Великим і підмізинним – чотири, великим і мізинцем – п’ять. Повторити, починаючи з мізинця.

Номер слайду 4

Мета: Вчити дітей використовувати колір, композицію для створення образу квітки; закріпляти знання про пластичність паперу. Розширювати знання дітей про весняні рослини. Розвивати логічне мислення. Виховувати любов до прекрасного. Обладнання: Фон на вибір дитини; заготовки для вирізання; серветка, клейонка, вушні палички, клей, ножиці, пластилін.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Бажаємо успіхів!

pptx
Додано
4 червня 2023
Переглядів
281
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку