Презентація "З Днем знань!"

Про матеріал
Презентація до першого уроку для 2 класу НУШ. Перша космічна подорож до безмежної галактики Знань.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Ми йдемо у другий клас!

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Дорогі діти, запрошую вас у першу космічну подорож до безмежної галактики Знань. У цій галактиці живу і я. Я володію усіма цифрами та геометричними фігурами, я знаю усі правила написання слів  і допомагаю написатися  усім розумним та важливим книгам. У галактиці   Знань немає місця тим, хто лінується або не бажає вчитися!

Номер слайду 7

Планета «Казкова»

Номер слайду 8

Якщо ви підете по полю та знайдете гроші, не поспішайте купувати самовар, як це зробила я. Краще купіть нову цікаву книгу.

Номер слайду 9

Ми, три веселих брата, поспішаємо привітати вас з початком навчального року. Навчайтесь краще, і тоді зможете збудувати такий же міцний будинок із каміння, як і наш брат Наф-Наф!

Номер слайду 10

Не бігайте по класу і коридорах школи на перервах, бо можете ненавмисно розбити носика та колінце або впустити золоте яєчко. І мені тоді доведеться висиджувати нове яєчко, не золоте, а просте. 

Номер слайду 11

Вітаю усіх другокласників! Бажаю набиратися розуму і обов'язково дружити з книгами. Бо коли папа Карло подарував мені азбуку, я проміняв її на квиток в ляльковий театр, про що дуже шкодую. Бережіть ваші підручники!

Номер слайду 12

Як можна старанніше навчайтеся в школі, і не лише наукам, але і ввічливості. Бо до нас одного разу у гості прийшла дівчинка Маша. Вона з'їла нашу кашу, зламала стільчик Мішутки і навіть побувала на наших ліжках!

Номер слайду 13

Планета «Ранець»

Номер слайду 14

Гра « Так чи ні»

Номер слайду 15

Планета «Ігрова»

Номер слайду 16

Планета «Шкільна»

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Д Я К У ЮЗ А У Р О К!

pptx
Додано
7 січня 2020
Переглядів
1613
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку