Презентація з образотворчого мистецтва за темою "Образ міста. Песпектива вулиці"

Про матеріал
Презентація з образотворчого мистецтва для 7 класу за темою " Образ міста. Перспектива вулиці" дає змогу учням навчитися послідовно виконувати зображення вулиці , використовуючи основні правила повітряної та лінійної перспективи.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Образ міста. Перспектива вулиці.

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Камі́ль Піссарро́ (фр. Jacób Abrahám Camílle Pissarró; 10 липня1830 — 12 листопада 1903) — французький художник єврейського походження, представник імпресіонізму. Малював пейзажі, натюрморти, іноді побутові картини і портрети.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Послідовність виконання роботи:1. Проводимо лінію горизонту визначаючи на ній місце розташування точки сходження.2. Відносно точки сходження зображаємо вулицю з проділом на проїжджу частину та тротуар.3. Робимо побудову корпусу двох найближчих будинків з двох сторін вулиці. Площини будинків які знаходяться з протилежних сторін відносно вулиці будуть сходитись в одній точці ( точці сходу яку ми визначили на лінії горизонту). 4. Промальовуєм деталі: вікна, двері, балкони тощо. Під час цієї роботи слідкуємо за пропорційним скороченням розмірів предметів.

Номер слайду 10

Номер слайду 11

pptx
Додано
15 листопада 2019
Переглядів
6431
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку