Презентація з теми "Рослини"

Про матеріал

Цю презентацію можна використати під час закріплення теми " Рослини", щоб перевірити , чи вміють діти розпізнавати рослини. Презентація цікава, яскрава та ілюстративна.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

В гостях у квіткової феїППЗ з “Я і Україна” для 3 класу;Автор: Палій М. О.

Номер слайду 2

Мета:закріпити знання учнів з теми , перевірити, чи вміють діти розпізнавати рослини; розвивати логічне мислення, пам’ять, вміння аналізувати та порівнювати; виховувати любов до природи.

Номер слайду 3

Любий друже!Я сподіваюсь, що наша співпраця буде цікавою та змістовною. Однак для цього ти маєш виконувати усі мої настанови і завдання. Бажаю успіху! Будь впевненим у своїх силах!!!

Номер слайду 4

Діти, отже наша подорож розпочинається, щоб почати ти маєш відповісти на питання, якщо відповіси правильно,потрапиш на острів рослин. Яку назву мають рослини, що ростуть переважно у воді, морях, озерах, річках , болотах?мохиводоростіквіткові

Номер слайду 5

Молодець!. Ти впорався, отже вирушай за мною і ти опинишся на казковій галявині квітів

Номер слайду 6

Острів “ Яскравих бажань ”Вітаю! Ти потрапив до мене у гості, сподіваюсь тобі подобається у мене,адже тут надзвичайно гарно, однак мають змогу перебувати тут лише розумні діти, тому тисни далі , щоб продовжити подорож!Далі

Номер слайду 7

На моєму острові з’явилася зайва рослина,знайди її. Вітаю! Йдемо далі!

Номер слайду 8

Будь ласка , допоможи згадати назви окремих дерев! Виконавши його,ти зможеш дізнатися про найменшу пташку у світі!Молодець! Натисни на стрілку, щоб дізнатися цікавинку!Далі

Номер слайду 9

Колібрі — родина дрібних птахів. Водяться виключно в Америці (від Південної Аляски і Лабрадора до Вогняної Землі). Колібрі відомі за їх здатність зависати в повітрі, швидко махаючи крилами.

Номер слайду 10

Посади на цій галявині лише квіткові рослини!

Номер слайду 11

Чудово! Мій острів став ще гарнішим! Дякую тобі!За мною!

Номер слайду 12

Останнє завдання - замініть усі перелічені рослини одним словом. Будь уважним!

Номер слайду 13

Ти справжній розумничок!!!!Мені приємно було зустрічати такого гостя! За те ,що ти впорався з усіма завданнями я нагороджую тебе званням “ Квітковий знавець!”А це твій подарунок!

pptx
Додано
20 квітня 2018
Переглядів
1141
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку