Презентація загадок до першого уроку "Сім'я - живильне джерело України". 2 клас НУШ

Про матеріал
Презентація загадок до першого уроку СІМ'Я - ЖИВИЛЬНЕ ДЖЕРЕЛО УКРАЇНИ. 2 клас НУШ. Тексти віршів - загадок учні самі зможуть прочитати з екрану телевізора, чи дошки, а яскраві картинки активізують мислення. Зробіть свій перший урок яскравішим.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

День знань 2019 Сім’я – живильне джерело України

Номер слайду 2

Ми родились у долині, у білесенькій хатині,коло вишень і калини. За хатиною садокі зелений моріжок, там багато є квіток. Під горбом ставочок сяє, різна рибонька гуляє, качка з дітьми пропливає. Як же зветься гарний край, де за ставом степ і гай пишно квітнуть, наче рай?

Номер слайду 3

Україна

Номер слайду 4

Ось стоїть біленька хата – там твої матуся й тато,твої сестри та брати і, звичайно, там є ти. Ще бабусі, дідусі, зібралися геть усі!Бути в кожного повинна дружна та міцна …

Номер слайду 5

родина

Номер слайду 6

Це - державний символ, він є в кожної держави,це для всіх – ознака сили, це для всіх – ознака слави. Синьо-жовту барву має, синє – небо, жовте – жито, ми його оберігаєм, він – святиня, знають діти.

Номер слайду 7

прапор

Номер слайду 8

Що за пісня урочиста, ще й державна, знаємо усі?Для кожного села, містечка, міста – це клич один з мільйонів голосів. Це наша правда, заповідь священна, хай чують друзі й вороги,в цій пісні Україна вічна, незнищенна, від неї ясне світло навкруги.

Номер слайду 9

Цей знак державний – це воля, слава, сила. Цей знак ми Логосом у ейдосі зростили. Показує він – що ми були і є, і завжди будем. Добро і світло несемо ми людям.

Номер слайду 10

герб

Номер слайду 11

Що два тижні зелениться,два тижні колоситься,два тижні відцвітає,два тижні наливає,два тижні підсихає?

Номер слайду 12

жито

Номер слайду 13

Коли все у тебе гарно, коли день пройшов не марно,наче квітка розквітаєш, на обличчі її маєш. Посміхаються вуста. Що це? Відповідь проста.

Номер слайду 14

усмішка

Номер слайду 15

Номер слайду 16

чотири струмка: УВАЖНИЙ МОВОГРАЙ ГАРМОНІЙНИЙ ДИВОКРАЙ

pptx
Додано
27 серпня 2019
Переглядів
1435
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку