Презентація заходу "І знову вічна тема кохання"

Про матеріал
Презентація виховного заходу допоможе класному керівнику організувати та провести навчальні та розважальні етапи заходу, який сприяє формуванню гендерної культури.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИМОГИЛІВ-ПОДІЛЬСЬКИЙ ТЕХНОЛОГО-ЕКОНОМІЧНИЙ КОЛЕДЖВІННИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ І знову вічна тема кохання. МЕТОДИЧНИЙ КОНСТРУКТОР-ПРЕЗЕНТАЦІЯ ВИХОВНОЇ ГОДИНИВикладач Бартко Ж. В.

Номер слайду 2

Відкритий виховний захід “І знову вічна тема кохання” 

Номер слайду 3

Па. РА №1 Валерія та Юрій!Валерія! Дівчина з характером. Розумниця та просто красуня!Юрій! Наш юний майстер, який за короткий час полонив серця не однієї дівчини!

Номер слайду 4

Па. РА №2 АЛІНА І ОЛЕГ!Аліна! Ця дівчина за словом в карман не полізе, тому навіть не намагайтесь з нею сперечатися. Олег! Наш ходячий позитив, без якого важко уявити навчальний день групи, ну і просто класний друг!

Номер слайду 5

Па. РА №3 МАРІЯ та Се. РГІЙ!Марія! Дівчина витончена і тендітна, завжди привітна і усміхнена. На перший погляд непомітна, скромна. Дивлячись на неї, ніколи не скажеш, що це леді з твердим характером… Сергій! Дружелюбний та веселий. Володіє твердим характером та привітною усмішкою,цікавою та веселою зробить будь-яку розмову. Знайде вихід із будь якої ситуації і дасть пораду іншим…

Номер слайду 6

“ДАВАЙТЕ ПОЗНАЙОМИМОСЯ”Станьте навпроти один одного. Уважно подивіться на свою другу половинку і запам’ятайте кожну деталь. А тепер поверніться спинами. Умови конкурсу: Пари почергово дають відповіді на питання ведучого. Кожній парі за відповідь, що співпадає, нараховується 1 бал.

Номер слайду 7

Умови конкурсу. Кожній парі надається 10 секунд, щоб сказати як найбільше компліментів один одному. Говорити хлопець і дівчина повинні по одному компліменту по черзі, дивлячись в очі. Повторюватись не можна. Як тільки час спливає, ми говоримо “Стоп!”, і черга переходить до наступної команди. За кожен комплімент парі нараховується 1 бал. Перемагає та пара, яка зможе придумати найбільше компліментів.“КОМПЛІМЕНТ НА ШВИДКІСТЬ”

Номер слайду 8

Умови конкурсу.“ЕТИКЕТ”Правильно розв’язати ситуації, з якими зустрічається кожна пара у повсякденному житті. За кожну правильно розв’язану ситуацію пара отримує 2 бали.

Номер слайду 9

Умови конкурсу.“УПІЗНАЙ ПАРУ”Потрібно об’єднати імена в пари, які відомі своїм взаємним коханням. Наприклад: Ромео і Джульєтта…Кожна правильна відповідь оцінюється в 1 бал. На виконання завдання парам надається 1 хвилина.

Номер слайду 10

УПІЗНАЙ ПАРУРуслан Адам. Наполеон. Кай. Грей. Рет-Батлер. Цезар. Онєгін. Отелло. Майстер. Князь Ігор. Петро. П'єро. Дон Кіхот Гамлет. ЛюдмилаЄва. Жозефіна. Герда. Ассоль. Скарлетт О, Хара. Клеопатра. Тетяна. Дездемона. Маргарита. Ярославна. Наталка. Мальвіна. Дульсінея. Офелія

Номер слайду 11

“ЗРОЗУМІЙ МЕНЕ”Умови конкурсу. Дівчатам даються завдання, які вони повинні показати мімікою обличчя, незначними рухами протягом 1 хвилини. Хлопці мають відгадати, що хотіли їм сказати дівчата. Конкурс оцінюється в 5-ти бальній системі.

Номер слайду 12

“ВАЛЕНТИНКА”Умови конкурсу.Із запропонованих матеріалів пари мають виготовити валентинку та прикрасити її. На листівці обов’язково повинні бути цікаві афоризми, вірші про дружбу та кохання, які можуть бути як серйозними так і гумористичними. На виготовлення валентинки відводиться п’ять хвилин. Робота учасників у цьому конкурсі оцінюється за п’ятибальною системою.

Номер слайду 13

“ВІКТОРИНА”1. Назвіть богиню кохання і краси в грецькій міфології. (Афродіта)2. Яка квітка є символом Валентинового дня? (Троянда)3. Що називають “валентинками”?(Листівки у вигляді сердечок)4. На що найбільше схожа половинка сердечка? (На другу половинку)(Купідон або Амур)(Вальс Мендельсона)(Квіти)(Серенаду)5. Як звуть малюка з крильцями, який випускаючи стріли з лука змушує закохуватись упольованого? 6. Який твір виконували у давнину закохані юнаки під балконами своїх обранок? 7. Який найпоширеніший подарунок у світі? 8. Твір якого композитора обов’язково слухають усі молодята? 9. Як називається запланована зустріч двох закоханих? (Побачення)(Обручка)10. Який ювелірний виріб свідчить про те, що людина, яка його носить, одружена? 11. На якій квітці закохані ворожать: “любить – не любить”?(Ромашка)14. Кому лицар віддає своє серце?12. Під яким деревом сидять закохані під час дощу? (Під мокрим)13. Коли хлопця називають ласкавим жіночим ім’ям? (Коли він спить: Соня)(Даме)

Номер слайду 14

"Не закохуйся в обличчя,не закохуйся в вбрання,а закохуйся в ту душу,що потрібна для життя!Бо краса – це сон зрадливий,раз присниться та й нема. А душа – це все на світі,що потрібно для життя."  (Богдан Ступка)

Номер слайду 15

Кохайте і будьте коханими!

pptx
Додано
19 березня 2020
Переглядів
663
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку