Презентація "Закріплення засвоєних знань і вмінь учнів. Повторення вивчених орфограм, звуковий аналіз, алфавіт"

Про матеріал
Презентація до уроку Навчання грамоти "Закріплення засвоєних знань і вмінь учнів. Повторення вивчених орфограм, алфавіт, звуковий аналіз" Презентація містить вправи з засвоєння вивчених орфграм, звуковий аналіз слів, записування слів за алфавітом, перенос слів, роботу з анаграмами і текстом.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Закріплення засвоєних знань і вмінь учнів. Повторення вивчених орфограм, записування слів за алфавітом, поділ слів для переносу, робота з анаграмами, робота з текстом

Номер слайду 2

Встав пропущені букви. Учен…, кре…да, …дальня, а…рус, т…льпан, пісн…, л…он, ра…он. ПЕРЕВІРУчень, крейда, їдальня, аґрус, тюльпан, пісня, льон, район. Назви слова, в яких букв більше, ніж звуків. Підкресли букви, що позначають м`якість приголосних. Поділи слова для переносу.

Номер слайду 3

Розшифруй слова і запиши за алфавітом

Номер слайду 4

Зроби звуковий аналіз словаЄнот. Запиши слова за алфавітом: Черепаха, риба, виноград, раки, горіхи. ПЕРЕВІРВиноград, горіхи, раки, риба,черепаха.

Номер слайду 5

Розмістити речення в тому порядку, в якому відбувалися події в казці. Посадив дід ріпку. Покликала Жучка кицьку Мінку. Покликав дід бабу. Покликала внучка собачку Жучку. ПЕРЕВІРПосадив дід ріпку. Покликав дід бабу. Покликала внучка собачку Жучку. Покликала Жучка кицьку Мінку.

Номер слайду 6

pptx
Додано
21 травня 2022
Переглядів
334
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку