Презентація заняття "Магазин іграшок – це будинок для іграшок"

Про матеріал
Спеціально-організована пізнавально-дослідницька діяльність: математичні уявлення (за програмою «Впевнений старт» середній дошкільний вік). Програмовий зміст: ознайомити дітей з утворенням числа чотири. Вправляти в лічбі в межах чотирьох. Вчити орієнтуватися в просторі, розуміти і вживати слова: вище, нижче, справа, зліва. Закріпити знання дітей про поняття «більше», «менше». Розвивати мислення, увагу, пам’ять. Виховувати самостійність у роботі, посидючість, цікавість до занять з математики.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Спеціально-організована пізнавально-дослідницька діяльність: математичні уявлення(за програмою «Впевнений старт» середній дошкільний вік)Вихователь: Наталія Лавріщева«Магазин іграшок – це будинок для іграшок»

Номер слайду 2

Програмовий зміст: ознайомити дітей з утворенням числа чотири. Вправляти в лічбі в межах чотирьох. Вчити орієнтуватися в просторі, розуміти і вживати слова: вище, нижче, справа, зліва. Закріпити знання дітей про поняття «більше», «менше». Розвивати мислення, увагу, пам’ять. Виховувати самостійність у роботі, посидючість, цікавість до занять з математики.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Порахуй, скільки купила м'ячів Веселинка? Скільки Добрик? У кого більше м'ячів у кого менше? Скільки всього м'ячів?

Номер слайду 5

Весилинка купила тістечка. Викладіть на верхню смужку картки, зліва направо, три тістечка. Скільки виклали? Скільки потрібно тарілочок для кожного тістечка? Покладіть ще одне тістечко? Скільки тепер стало? А тарілочок скільки? Чого більше — тарілочок чи тістечок? Як зробити так, щоб і тістечок, і тарілочок було порівну?

Номер слайду 6

Порахуй, скільки іграшок? Виклади цифру чотири за зразком

Номер слайду 7

Назвіть цифру. Оберіть предмети, яких по 4.style.opacity

Номер слайду 8

Порахуй, скільки поличок? Скільки іграшок на верхній поличці? Скільки на нижній? Назви іграшку, яка знаходиться з лівої сторони від пірамідки?

pptx
Додано
17 січня
Переглядів
136
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку