Презентація «Збільшення і зменшення числа у декілька разів. Вправи і задачі на засвоєння таблиці множення числа 5» (дистанційне навчання).

Про матеріал
Пропоную Вашій увазі презентацію з навчального предмету "Математика" для 2 класу НУШ (дистанційне навчання) для дітей з вадами зору, відповідно до підручнику з математики Світлани Скворцової, Оксани Онопрієнко. На сьогодні в Україні порушення зору посідають перше місце серед інших розладів. Вплив порушення зору на розвиток дитини залежить від ступеня зниження зору, типу розладу, віку, коли почалося погіршання, та загального рівня розвитку дитини. Багато дітей, які мають психофізичні порушення, можуть мати також і розлади зору, що затримуватиме моторний, розумовий та/або соціальний розвиток. З огляду на те, що упродовж навчання зір учнів може змінюватися (відповідно змінюватимуться офтальмологічні рекомендації), необхідна скоординована робота педагогів, шкільного лікаря, офтальмолога та батьків.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентацію підготувала: Муренецт Л.С., вчитель початкових класів, КЗ “Рубіжанська обласна спеціальна школа “Кришталик” Збільшення і зменшення числа у декілька разів. Вправи і задачі на засвоєння таблиці множення числа 5

Номер слайду 2

ПЕРЕВІРКА ТЕХНІКИ ОБЧИСЛЕНЬ ЗА 1 ХВ

Номер слайду 3

ХВИЛИНКА КАЛІГРАФІЇ З ЛОГІЧНИМ ЗАВДАННЯМ ...; 9; 12; 15; ... Продовжить ряд чисел «уперед» до 30; «назад» до 0.

Номер слайду 4

Частку чисел 12 і 4 збільшити на 49. Знайдіть дільник, якщо ділене 20, частка 4. Знайдіть частку, якщо ділене 24, дільник 4. Частку чисел 32 і 4 зменшити на 4. МАТЕМАТИЧНИЙ ДИКТАНТ (складається з прикладів та задач У зошит записуйте тільки відповіді через клітинку)

Номер слайду 5

Синові 8 років, батько на 20 років старший за сина. Скільки років батькові?

Номер слайду 6

З однієї яблуні зібрали 18 кг яблук, а з іншої – на 4 кг менше. Скільки яблук зібрали з другої яблуні?

Номер слайду 7

Висота берези 9 м, а будинок – на 3 м вищий. Яка висота будинку?

Номер слайду 8

На полиці 16 книг, а на столі – 4. На скільки менше книг на столі, ніж на полиці?

Номер слайду 9

ЗНАХОДЖЕННЯ ЗНАЧЕНЬ ВИРАЗІВ 4 · 6 (40 – 8) : 4 (80 – 53) : 3 (90 – 69) : 3

Номер слайду 10

У майстерні відремонтували 18 тракторів, а комбайнів – у 2 рази менше. Скільки всього машин відремонтували в майстерні? РОЗВ’ЯЗУВАННЯ ЗАДАЧ (письмово)

Номер слайду 11

У перший день посадили 27 саджанців, у другий – у 3 рази менше, а в третій – стільки, скільки в перший і другий разом. Скільки саджанців посадили в третій день?

Номер слайду 12

РОЗВ’ЯЗУВАННЯ ЛОГІЧНИХ ЗАДАЧ (усно) Три лелеки стали в ряд. Відстань між сусідніми лелеками – 6 м. Якою є відстань між крайніми?

Номер слайду 13

Вовк і Заєць – сусіди по дачі. Довжина спільної сторони дачі 24 м. Цю сторону Заєць загородив парканом, закопуючи через кожні 4 м стовп. Скільки всього знадобиться стовпів?

Номер слайду 14

Відкрий жовтий зошит з математики на сторінці 49 виконай письмово завдання №186, 188 Відкрий підручник на сторінці 128 виконай письмово задачі №3 (3, 4)

ppt
Пов’язані теми
Математика, 2 клас, Інші матеріали
НУШ
Інкл
Додано
20 травня 2020
Переглядів
888
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку