Презентація "Зимовий фестиваль світла в Японії", до уроку - кейсу "Японія,країна Сонця,що сходить"

Про матеріал

Дана презентація "Зимовий фестиваль світла в Японії", до уроку - кейсу "Японія,країна Сонця,що сходить"створена учнем і висвітлює одну з цікавих подій,що традиційно відбувається в цій загадковій для нас країні.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

До кейсу “Японія,країна Сонця,що сходить” Підготував Ростислав Охрим, 10-А клас Зимовий фестиваль світла в Японії

Номер слайду 2

В місті Кувана (префектура Міе) розташований Набано Но Сато – квітковий парк з прекрасними садами та величезними теплицями. Кожен рік з середини листопада до середини березня тут відбувається Зимовий фестиваль світла. Однією з головних його пам`яток є знаменитий «тунель світла». У парку також є гаряче джерело, кілька ресторанів, в їх числі «Пивний сад Нагасіма». Парк відкритий з 9-ої години ранку до 9-ої години вечора, и тут завжди дуже багато людей, особливо на вихідних.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Якщо вам вдасться потрапити до Японії саме в цей час, обов`язково відвідайте одну з найбільш приголомшливих світлових інсталяцій: «Зимові Ілюмінації», в ботанічному саду Nabana no Sato. Це найкраще зимове світлове шоу в Японії, а можливо і в цілому світі.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

«Центром програми" цього шоу зазвичай є казково знамениті наскрізні тунелі,що створюють відчуття яскравих, магічнихх порталів,які перемістять вас в інший вимір! Парк перевершує сам себе, сяє мільйонами відблисків світлодіодів, що покривають всю величезну територію ботсаду, навіть воду.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

«Якщо вам вдасться відгородитися від шуму сотень - тисяч людей,які оточують вас, ви дійсно відчуєте себе на іншій планеті» - ділиться враженнями Джоана Тошер з Wide Island View

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Сяюча Фудзі

Номер слайду 16

Джерела: НОВИНИ У ФОТОГРАФІЯХ: Фоторепортажі про події в cвіті

ppt
До підручника
Соціально-економічна географія світу. (рівень стандарту, академічний рівень ) 10 клас (за редакцією Яценка Б. П.)
Додано
16 серпня 2018
Переглядів
929
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку