Презентація "Зірки мистецтва - жертви СНІДу і наркоманії»

Про матеріал
Презентація "Зірки мистецтва - жертви СНІДу і наркоманії» ( до молодіжної програми для учнів 10-11класів) Мета: підвести підлітків до розуміння того, що ВІЛ-інфекція, СНІД та наркоманія – це поведінкові ускладнення, запобігти яким можна через формування власних навичок відповідальної поведінки. Формування толерантного ставлення до хворих. Обладнання: плакати, технічне обладнання для показу слайдів Епіграфи: «Люди не народжуються, а стають тими, хто вони є» (К. Гельвецій) «Найбільша перемога - це перемога над собою, а найганебніше - це бути переможеним своїми пристрастями» (Демокрит) «Усуньте хибний спосіб життя - і хвороби зникнуть самі» (Народна мудрість) Ведучий1: У далекому минулому страшні епідемії чуми…Але і в наш час існують страшні захворювання, які уносять життя мільйонів людей. Ведучий2: До вашої уваги пропонуємо нашу молодіжну програму «Зірки мистецтва жертви СНІДУ і наркоманії».
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Не можна допомогти тому, хто не бажає слухати поради. Франклін Життя минає навіки без всякої надії на повернення. Бруно

Номер слайду 2

Світ вступив в еру СНІДу. Людство живе у страху перед цією недугою. Цифри про чисельність заражених і хворих усе зростають і стають застарілими вже на момент публікації.

Номер слайду 3

були зареєстровані в 1981 р. у США Вважають, що в країну його заніс стюард авіакомпанії "Ейр-Канада" Гаетан Дюга

Номер слайду 4

актор Рок Хадсон ( у 1985 року помер від СНІДу)

Номер слайду 5

І тільки за добу до смерті співак розповсюдив заяву, в якій, не боячись людського осуду, визнав: "Я хочу підтвердити, що в мені СНІД. Мені здалося правильним, що я тримав це в секреті до сьогоднішнього дня, щоб захистити своїх близьких".

Номер слайду 6

Рудольф Нуриев и Эрик Брун

Номер слайду 7

Ив Сен-Лоран имел славу величайшего дизайнера одежды XX века

Номер слайду 8

Ця стрічка як символ розуміння СНІДУ була задумана весною 1991 року. Її ідея належить художникові Франку Муру. Червона стрічка завоювала величезну популярність. Вони все частіше з'являлися на одворотах піджаків, полях капелюхів - скрізь, де лише можна приколоти англійську шпильку. За наступних декілька років, стрічки стали частиною дресс-кода для вибраних не лише на церемоніях Тоні, але і на Оскарі і Еммі також.

Номер слайду 9

У житті Марлі був веселою людиною, але пагубна звичка – вживання травки привела його до жахливої хвороби – раку головного мозку.

Номер слайду 10

На своїх концертах Хендрікс влаштовував парад безглуздого музикального вандалізму, об’єктом якого була… гітара. За для іміджу він перекушував зубами струни, топтав гітару ногами. Під впливом наркотиків під кінець концертів спалював інструмент. Помер гітарист від передозування.

Номер слайду 11

.

Номер слайду 12

ppt
Додано
31 січня 2019
Переглядів
1383
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку