Презентація "Значення птахів у природі та житті людини".

Про матеріал

Найважливішою складовою навчального процесу є не комп'ютери, а вчителі, які оволоділи методикою застосування комп'ютерних технологій. Тож в умовах широкого використання засобів сучасної комп'ютерної техніки в навчальному процесі вимоги до професійної підготовки вчителя суттєво зростають. Окрім базових знань, потрібних для здійснення педагогічної діяльності, вчитель має володіти основами роботи з комп'ютером, уміти застосовувати інформаційно-телекомунікаційні технології та можливості мережі Інтернет для досягнення визначених навчально-виховних цілей, засвоїти нові організаційні форми навчальної діяльності.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

птахи

Номер слайду 2

— Назвіть ознаки риб.— Що допомагає рибі рухатися?— Від чого залежить форма риби? Наведіть приклади.— На які групи розподіляють риб за способом живлення?— Яким є значення риб у природі?

Номер слайду 3

Хвилинка синоптика— Яка зараз пора року?— Який місяць?— Яке число?— Тепло чи холодно надворі?— Який стан неба?— Яка температура повітря?— Чи були сьогодні протягом дня опади?

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Вікторина

Номер слайду 6

Вікторина

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Гра «Де живуть птахи»

Номер слайду 10

— Прочитайте висновки на с. 112.— Яку будову мають птахи?— Яке значення для польоту мають особливості будови птахів?— Як птахи отримують енергію для польоту?— Дослідіть: чим живляться птахи, яких ви можете спостерігати у своїй місцевості. Наведіть приклади.— Які казки або пісні про птахів ви знаєте? Про які особливості цих тварин у них ідеться?

pptx
Додано
4 квітня 2018
Переглядів
2173
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку