Презентація. Звіт ШМО класних керівників

Про матеріал

• Місія школи: формування здорової конкурентноспроможної особистості з постійною потребою самовдосконалення і відповідальністю за долю України.

• Загальні виховні завдання:

1. Розвиток мобільності та конкурентноспроможності особистості.

2. Формування почуття відповідальності за долю України.

3. Виховання в учнів розуміння особистості, як органічної частини навколишнього середовища.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Робота МО класних керівників. Двірцівський НВК«ЗШ І – ІІІ ступенів – дитячий садок»

Номер слайду 2

Виховна програма. Місія школи: формування здорової конкурентноспроможної особистості з постійною потребою самовдосконалення і відповідальністю за долю України. Загальні виховні завдання:1. Розвиток мобільності та конкурентноспроможності особистості.2. Формування почуття відповідальності за долю України.3. Виховання в учнів розуміння особистості , як органічної частини навколишнього середовища.

Номер слайду 3

Проблема , над якою працює МО класних керівників. Підвищення ефективності діяльності роботи класних керівників шляхом діагностики та моніторингу відповідно до виховної програми школи.

Номер слайду 4

Проблема, над якою працює класний керівник{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}№П.І. Б. класного керівника. Проблема, над якою працює класний керівник1234567891011

Номер слайду 5

Календарний план роботи. МО класних керівників - Ознайомлення з новими надходженнями фахової літератури (протягом року). - Участь у місячниках і предметних декадах (протягом року). - Відвідування виховних заходів класних керівників (протягом року).

Номер слайду 6

І семестр. Вересень - Проведення засідання з питання результатів виховної роботи у 2010 – 2011 н.р. - Визначення основних напрямків методичної та виховної роботи на 2011-2012 н.р. - Затвердження перспективного плану роботи шкільного МО класних керівників. - Консультації з питань виховної роботи для класних керівників. - Складання графіку проведення відкритих ГККЖовтень - Оформлення класних куточків. - Організація самоврядування в класах, розподіл доручень. - Підведення підсумків Місячника безпеки. - Адаптація учнів 5 класу до середньої школи. Анкетування.  Грудень - Проведення тижня здоров’я в школі. - Проект «Життя без паління» - «Традиційні українські свята». Ознайомлення учнів з зимовими святами на Україні, вчити поважати звичаї і традиції свого народу. 

Номер слайду 7

ІІ семестр Березень. Презентація досвіду роботи класних керівників, що атестуються. Вивчення нових технологій організації виховного процесу. Диспут «Формування конкурентоспроможної особистості»   Травень. Підбиття підсумків роботи з виховання учнів у навчальному році та визначення завдань колективу на новий навчальний рік. Підбиття підсумків проекту «Життя без паління». Анкетування класних керівників щодо планування заходів на наступний рік.

Номер слайду 8

Проект «Життя без паління»ЦІЛІ ПРОЕКТУСприяння духовно - моральному вихованню підлітків, формування в них негативної установки стосовно вживання тютюнових виробів як способу рішення своїх проблем або проведення дозвілля, орієнтація на позитивні соціальні й особисті цінності через залучення схильних до паління учнів у роботу по профілактиці тютюнопаління.{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}№Прізвище, ім'я, по батькові  Місце роботи(навчання), посада123456789

Номер слайду 9

Виховні заходи. ГКК «Здоров’я дітей - здоров’я нації »

Номер слайду 10

Виховні заходи. Дари осеніБабусю моя дорога

Номер слайду 11

Виховні заходи. Новорічні свята

Номер слайду 12

Виховні заходи. Господарочка

Номер слайду 13

Дякую за увагу!

pptx
Додано
14 липня 2018
Переглядів
2434
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку