Презентація " Звіт загону милосердя " Данко"

Про матеріал
В презентації описано роботу загону милосердя " Данко" , який створено у 2010 році.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

За кожним класом закріплені учасники бойових дій, солдатські вдови та діти війни. Учні загону милосердя допомагають ветеранам, а саме: перекопують присадибні ділянки, ходять до магазину за продуктами харчування, за ліками в аптеку. Не залишаються без уваги ветерани селища і на свята, вони є почесними гостями шкільних заходів, присвячених роковинам Великої Вітчизняної війни ( 28 жовтня, 13 березня, 9 травня,). В школі стали традиційними акції: «Ветеран поруч», «Світла пам'ять героям!», в ході якої діти дарують ветеранам квіти, цукерки, листівки, доглядають за могилами ветеранів війни. Робота по секції “Діти ветеранам”

Номер слайду 3

Не менше уваги приділяється і воїнам-афганцям. Так у цьому році до дня виводу Радянських військ із Афганістану у школі була організована зустріч з воїнами-афганцями – Гудзь М. Й., мешканцем с. Молодіжне, Бичковським Ю. О. членом Дніпровської спілки «Воїнів-афганців», Цірульник А. І. () полковником льотної авіації, членом Дніпровської спілки «Воїнів-афганців». Зустріч пройшла у теплій, дружній атмосфері. Гості співали пісні на воєнну тематику під гітару, розповідали про минуле, згадували загиблих товаришів, переглядали фото.

Номер слайду 4

Учні школи не байдуже ставляться до дітей, що позбавлені батьківського піклування, до дітей з різними психічними та фізичними вадами, до дітей інвалідів, тобто тих, хто потребує допомоги. Учні є активними учасниками всіх районних благодійних акцій: «Осінній дар», «Яблучко», «Хай Новий рік щасливим буде» і традиційній акції «Ялинка».

Номер слайду 5

Найменші учасники шкільної родини 2 учні 1 класу прийняли участь у районному конкурсі «Лікар Нехворайко» і вийшли переможцями.

Номер слайду 6

Призові перші місця зайняла агіт-бригада учнів 2 класу (керівник Бабенко І. О.) у конкурсі «Пожежний експрес» та у фестивалі «Юних пожежних». У школі-сад № 40 класними керівниками постійно проводяться бесіди та інструктажі з правил дорожнього руху, з протипожежної безпеки, випускаються санітарні бюлетені по здоровому способу життя . Вчителем української мови Дунською К. М. був проведений урок-суд над шкідливими звичками, класним керівником Добринчук Г. С. був проведений урок-тренінг «Здорові звички – здоровий спосіб життя», написані диктанти «Обережно туберкульоз», «Профілактика грипу» та інші. Робота по здоровому способу життя.

Номер слайду 7

До дня боротьби з туберкульозом вчитель хімії Гавановська Н. Г. розробила урок-тренінг для 8 класу і прийняла участь у районному конкурсі «Туберкульозу ні». Крім того учні 6 класу намалювали карикатури на протитуберкульозну тематику. Нагороджені грамотою активного учасника районного конкурсу. В школі-сад № 40 постійно проводяться бесіди медичної сестри Фоміної Вікторії Миколаївни про небезпеку СНІДу, туберкульозу, шкідливих звичок.

Номер слайду 8

Члени агіт-бригади постійно приймають участь у районних та шкільних конкурсах: “СНІДу-ні”, “Вирок шкідливим звичкам”, “Туберкульозу - ні”, за що отримують грамоти переможців та активних учасників .

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Вітаємо

ppt
Додано
22 жовтня 2022
Переглядів
146
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку