презинтація уроку на тему Органызація роботи та обслуговування споживачів у ресторані класу "Люкс"

Про матеріал
Кейтерингова компанія, що надає послуги виїзного обслуговування в своєму розпорядженні такої матеріально-технічною базою, яка дозволяє їй організувати і провести практично будь-який захід, будь-де, за бажанням замовника. У данний час стало популярним проводити корпоративні свята не в приміщенні, а на відкритому повітрі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Курсова робота на тему:« Організація роботи та надання послуг з кейтерингу за індивідуальним замовленням»Підготувала Яцько І. В. Міністерство освіти і науки України. Департамент освіти і науки Полтавської обласної державної адміністраціїПолтавський професійний ліцей r

Номер слайду 2

Розділ І. Організація і техніка обслуговування

Номер слайду 3

Характеристика підприємства. Кейтеринг (Catering) – це один з багатьох, але виключно ефективних механізмів для рентабельного розвитку взаємовідносин між партнерами, колективами та клієнтами фірми.

Номер слайду 4

Характеристика виробничого приміщення. Кейтерингова компанія, що надає послуги виїзного обслуговування в своєму розпорядженні такої матеріально-технічною базою, яка дозволяє їй організувати і провести практично будь-який захід, будь-де, за бажанням замовника. У данний час стало популярним проводити корпоративні свята не в приміщенні, а на відкритому повітрі.r

Номер слайду 5

Транспортування обладнання та посуду - дуже важливий момент, який потребує насамперед вміння правильно укомплектувати машину. Характеристика торгових приміщень, обладнання

Номер слайду 6

Меню підприємства. Меню - перелік страв і напоїв, що подаються в кафе, ресторані або барі. У ресторані, меню являє собою презентацію пропонованих страв і напоїв.

Номер слайду 7

Столовий посуд, прибори, інвентар, білизна. Форма, колір повинні гармоніювати з стравами та тематикою заходу. Зараз вмоді використовувати органічні елементи декору столу, дерево, глина, каміння.

Номер слайду 8

Обслуговування відвідувачів. Кейтеринг дії підприємства ресторанного господарства, що доставляє готові страви, напої, посуд і все необхідне для організації прийому, бенкету і спеціальних заходів.

Номер слайду 9

Розділ ІІ. Технологія приготування страв, закусок, напоїв кейтерингового обслуговування. Матеріально-технічне забезпечення та санітарно-технічні вимоги

Номер слайду 10

Історія виникнення кейтерингового обслуговування. Кейтеринг (англ. Catering) - це виїзний ресторан, який сам приїжджає до клієнта в узгоджене місце і час. Поняття "кейтеринг" настільки ємне, що аналогічного слова в російській мові просто не існує. Адже організація банкетів, проведення фуршетів, новорічні заходи, весільні торжества, корпоративна новорічна вечірка - все це виїзний кейтерінг.

Номер слайду 11

Устаткування підприємстваІснують сумки - холодильники, які крім теплоізоляційного матеріалу, що сприяє тривалому збереженню низької температури в продуктовій ємності, здатні автономно охолоджувати або нагрівати свый внутрішный простір, по суті будучи портативним термоелектричним холодильником.

Номер слайду 12

Санітарно - гігієнічні вимоги до працівників та обладнання. Для успішного виконання роботи офіціант повинен бути товариським, бездоганно ввічливим. Робота офіціанта вимагає бути комунікабельним, тактовним, уважним, легко вступати в контакти і розуміти особливості поводження людей, мати чітку координацію рухів.

Номер слайду 13

Розділ III Охорона праці офіціанта. До роботи в якості офіціанта допускаються чоловіки і жінки які досягли віку 18 років и спеціально навчені по спеціальності.

pptx
Додано
17 грудня 2019
Переглядів
1194
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку