презинтація уроку на тему Органызація роботи та обслуговування споживачів у ресторані класу "Люкс"

Про матеріал
Основною продукцією, що реалізується в дієтичної їдальні, є салати, супи, гарячі страви, борошняні кондитерські і булочні вироби. Для їх приготування в проектованої дієтичної їдальні передбачений гарячий, холодний і кондитерський цех, в яких зосереджена велика частина виробництва
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Курсова робота на тему:,, Організація і техніка обслуговування дієтичних їдалень,,Виконала: Яцько І. В. Полтава 2019

Номер слайду 2

Характеристика підприємстваЇдальня-це підприємство громадського харчування яке призначене для виробництва та реалізації готової продукції. Сфера громадського харчування – найбільше що динамічно розвивається галузь.

Номер слайду 3

Принципи розробки меню в дієтичної їдальні Основною продукцією, що реалізується в дієтичної їдальні, є салати, супи, гарячі страви, борошняні кондитерські і булочні вироби. Для їх приготування в проектованої дієтичної їдальні передбачений гарячий, холодний і кондитерський цех, в яких зосереджена велика частина виробництва

Номер слайду 4

Столовий посуд та білизна у їдальні В оформленні торгових залів використовуються декоративні елементи, які створюють єдність стилю. В їдальнях застосовують стандартні меблі легких конструкцій, що відповідають інтер'єру приміщення, столи повинні мати гігієнічні покриття. Столовий посуд має бути фаянсовим, скляним з пресованого скла. Приміщення для відвідувачів повинні мати вестибюль, гардероб, туалетні кімнати.

Номер слайду 5

Організація дієтичного харчування Дієтичне харчування — це лікувальне харчування хворої людини. Воно є обов'язковою частиною комплексного лікування В одних випадках дієтичне харчування — це основний лікувальний засіб, в інших — необхідний, на фоні якого застосовують усі інші лікувальні заходи.

Номер слайду 6

Меню у закладах ресторанного господарства Меню, в перекладі з французької, означає «список страв». У деяких європейських країнах меню називають «Картка страв», «Список страв» і т. п. Стосовно до нашої вимови найкраще підходить вираз «Картка страв» Картка страв — це перелік страв, який записується в певній послідовності у відповідності з порядком споживання страв, що прийнятий в тій чи іншій країні. .

Номер слайду 7

Підготовка торгового залу до обслуговування їдальні Підготовка торгових приміщень до прийому споживачів передбачає їх прибирання, розставляння меблів, одержання столового посуду і наборів, столової білизни та сервірування столів

Номер слайду 8

Устаткування, яке покращує роботу закладу ресторанного господарства Забезпечення добробуту та харчування населення є однією з найважливіших першочергових цілей розвитку людства. Накопичені дані з дослідження структури харчування сучасної людини свідчать про недостатнє споживання незамінних компонентів їжі. Цей факт обумовлений об’єктивними закономірностями, що впливають на структуру харчового раціону в усіх економічно розвинених країнах.

Номер слайду 9

Санітарно-гігієнічні вимоги до працівників і до обладнання Офіціант – це обличчя будь-якого ресторану, тому він повинен бути привітний, ерудований. Офіціант активно формує своєю роботою перше враження відвідувачів не тільки про самого себе, але й про своє підприємство.

Номер слайду 10

Планування закладу. У їдальні, де асортимент страв великий, в меню переважно включаються порційні страви, тому потрібно заздалегідь планувати кількість випущених страв, враховуючи минулий досвід у можна планувати випуск кількості напівфабрикатів і скільки отримувати продуктів на день зі складських приміщень.

pptx
Додано
17 грудня 2019
Переглядів
1115
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку